Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2011. 16:50h.

Els sobiranistes espanten la Falange

Blinden la seu d'Òmnium davant dels falangistes, que han marxat després de cantar el Cara al Sol

Membres i simpatitzants de La Falange s'han concentrat davant la seu d'Òmnium Cultural, al carrer Diputació de Barcelona. Els assistents a l'acte 'ultra' que es va fer a Montjuïc el passat 12 d'octubre van trobar als seients una convocatòria per una manifestació "contra los paràsitos" de l'entitat catalanista.

Tot i així, quan la concentració s'ha plantat a la seu de l'entitat catalana, s'han trobat que els sobiranistes estaven protegint la seu d'Òmnium i els Mossos d'Esquadra ja havien acordonat la zona. Aquesta convocatòria va provocar la reacció de sobiranistes que, mitjançant les xarxes socials, van fer una crida per a fer una contramanifestació. Davant aquest fet, la Falange s'ha vist obligada a girar cua i llegir el manifest que portaven preparat a la confluència de Diputació amb Rambla Catalunya. Previament, però han cantat el Cara al Sol davant de la seu d'Òmnium, cançó que han tornat a entonar a la Rambla Catalunya. Per la seva banda, els independentistes han replicat amb Els Segadors.

Tanmateix, l'esquerra independentista ha denunciat "la permissivitat" del Departament d'Interior, i en concret del conseller Felip Puig, amb La Falange.  "Denunciem enèrgicament que el Departament d'Interior hagi autoritzat una concentració de caire feixista a les portes de la seu d'Òmnium Cultural. En aquest sentit, cal recordar que ja el 12 d'octubre la passivitat del govern va fer possible una concentració feixista a Montjuïc i un concert neonazi al Poblenou, i dies abans un acte de Plataforma per Catalunya a la Plaça Sant Jaume", van afirmar en un comunicat.

Sobiranistes davant la seu d'Òmnium

Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#55 Astèrix, Un poblet que resisteix l'invasor, 24/10/2011 - 19:35

Una vegada per Carnaval hi havia una comparsa, tots disfressats d'homes primitius i cantant xaca uca xaca uxa xaca uca. Aquests m'han fet el mateix efecte.

#54 Aitor Tilla, cornellà, 24/10/2011 - 18:36

¿Y estos de la foto qué hacen? ¿Se pelean por pillar un taxi?

#53 Parafernalia, BCN, 24/10/2011 - 13:26

Jajaja vaya falangistas, tenen una mica cara de retardats no? Jo crecs que tots akests deuen ser bastant curtets de ment. Semblen marikes q no volen sortir de l'armari.

#52 lópez, Barcelona, 24/10/2011 - 13:09

Sí, sí, se les veía muy asustados a los falangistas, cagados de miedo, vamos. Y los separanoicos muy valientes, pero no se movían del sitio, agazapados detrás de los mossos. Cuántas mentiras y chorradas se pueden decir en este mundilla internautico

#52.1 Bernat, Barcelona Neta i Catalana, 24/10/2011 - 15:30

Precisament perquè conec a la primera línia dels antiespanyols, et puc ben assegurar que la cara del falangito hagués quedat maca. Aneu rient per internet, que al carrer ja ens ocupem de netejar-lo els catalans, igual que han fet al País Vasc. El hihihaha, us arribarà massa d'hora i plorareu.

#52.3 luigi, Barcelona, 27/03/2012 - 23:29

Exactamente, Bernat, ya nos veremos las caras cuando la batalla sea definitiva. Entonces no habrá tregua ni cuartel.

#51 Joan, Bcn, 24/10/2011 - 08:43

Cuanto fascista defensor de la patria junto. El tema es que a unos se les ve de lejos lo que son, pero los otros .... van de superdefensores de las libertades de Catalunya