Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2010. 22:39h.

Els socialistes acusen Madí per les pancartes

El PSC denuncia "manipulacions grolleres"

Els socialistes acusen Madí per les pancartes

Madí, amb convergents valencians, al Sant Jordi

El PSC ha emès un comunicat en el qual "condemna l'intent groller de manipulació de CiU, al voltant d'elements gràfics no utilitzats en el míting final socialista celebrat ahir (per dijous) al Palau Sant Jordi".

Segons els socialistes, "pensar que el PSC pretenia enganyar als mitjans de comunicació i la ciutadania pel fet de cobrir grades buides amb lones, és tenir un pobre concepte sobre el criteri dels mitjans i de la gent. El Palau Sant Jordi es va omplir de persones de gom a gom. Això és el que molesta i cou a CiU. Aquesta és la única realitat de la que CiU vol distreure l'atenció".

"Acostumat com està David Madí a manipulacions grolleres, com es recordarà en el cas de les enquestes, considera que els altres responsables polítics actuen d'igual manera", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Pocasoltes, bcn, 28/11/2010 - 19:28

sólo les quedan unas horas y acabarán como lo que son: el gran fraude del PSC

#25 valeri torres, bna, 28/11/2010 - 18:30

¿Com voleu que formin gavern el Socialistes?. Son tan rucs que fins i tot es descuiden els decorats per enganayr a la gent, al Palau sant Jordi,, Vaja panda d'innutils. Mori el mal Govern. Visca Catalunya independent.

#24 9 hores i al carrer, tic- tac, tic-tac, Barcelona, 28/11/2010 - 10:39

Naturalment, tot és culpa de Ciu, faltaría més, collons! Que els sociates no sàpiguen fer algo tan senzill com recollir la brossa, també és culpa de CiU, collons!

#23 Vicent, Sueca (Ribera Baixa del Regne de València), 27/11/2010 - 21:14

Ratblau, i sobretot t'ho dic des del respecte més absolut. Tu al menys ho escrius en valencià, no com el descerebrat que signa "catalanismo es terrorismo" i diu tonteries, però en castellà. Segur que mos podriem entendre perque l'adversari comú va entrar per Almansa fa 300 anys...

#22 Vicent, Sueca (Ribera Baixa del Regne de València), 27/11/2010 - 21:11

Ratblau, i els que des de València s'empenyen en enfrontar valencians i catalans, només ho fan per beneficiar als de Madrid. La majoria dels catalans -i especialment els de CiU- fa anys que respecten el nostre poble i no volen fer res en contra de la nostra voluntat.