Publicitat
Política · 20 de Maig de 2010. 19:38h.

"Els socialistes han esdevingut una secta"

El periodista Miquel Giménez considera que "això del socialisme s'ha acabat"

"Els socialistes han esdevingut una secta"

El periodista Miquel Giménez amb l'alcalde Jordi Hereu, en una foto d'arxiu

"Els socialistes han deixat de ser un partit normal, com la resta, amb les seves llums i les seves ombres, per acabar esdevenint una secta on la discrepància es paga molt cara i el criteri propi és incompatible amb la militància", afirma el periodista Miquel Giménez, en un article publicat a eldebat.cat, titulat "Moriran matant".

Afegeix que "m’agradaria, en aquest sentit, fer una crida a la gent amb sentit comú que hi ha al PSC perquè s’alci i digui que ja n’hi ha prou d’aquest color. No sé si encara hi són a temps, si en queden gaires -vull pensar que sí- i si serviria per a quelcom més que per a deixar palès que la social democràcia no va de la mà de la bogeria, de la inutilitat i de la cadira per la cadira".

Segons Giménez, això del socialisme s’ha acabat. La culpa és seva per la mala gestió, per la seva supèrbia i per la seva incompetència. Poden amagar-se darrera d’Esquerra o d’Iniciativa, que fan bona aquella dita de 'Digue’m amb qui vas i et diré com ets', però el cap visible són ells, no ho dubtin pas".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 al, Bcn, 21/05/2010 - 13:44

no creg que el fiasco de la Diagonal hagi estat fruit de la improvisació , mes aviat aixi s'invalida la democracia on-line participatva , i aixi mantenen el puesto tots els representants politics, mafia organitzada ,A ra be, el poble no es inconscient.

#18 Pau Casals, Girona, 21/05/2010 - 10:35

En el PP i PSOE també hi ha tanta corrupció com vulguis: Gurtel , Camps, Matas,.. Els nacionalistes espanyols no s'emboliquen, es forren amb la rojigualda. ( em deixava en Bono i la seva Hípica )

#17 Pau Casals, Girona, 21/05/2010 - 10:29

Guillem: Noruega, Suècia i Finlandia.

#16 Marc3, Barcelona, 21/05/2010 - 10:24

Aquest pajaro fa uns anys era un palmero i un palanganero socialista (des de la mes pura independencia, es clar), i ara que s'olora que la menjadora s'acaba, fa cants de sirena. A cagar, home!

#15 Agoztar, Valencia, 21/05/2010 - 10:23

Ya lo dice bien alto y claro el refranero español :

Gobierno de Rojos = Hambre y piojos.