Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2013. 14:15h.

Els socialistes insten Pedro J. a "rectificar"

Collboni assegura que no han utilitzat "mètodes il·legals"

Els socialistes insten Pedro J. a "rectificar"

Collboni, durant la roda de premsa

El PSC ha desmentit la informació publicada per El Mundo que fa referència a que el partit hauria posat detectius a la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per gravar una conversa amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola. 

La formació ha instat El Mundo a "rectificar" la informació publicada i "si no es produís aquesta rectificació, d'una informació que és falsa, els nostres serveis jurídics estan estudiant les passes a seguir en funció de la informació que vagi sortint".

El portaveu dels socialistes catalans, Jaume Collboni, ha mostrat la seva "sorpresa" per la informació publicada pel diari de Pedro J. Ramírez i ha defensat que "el PSC ni utilitza, ni ha utilitzat, ni utilitzarà mai mètodes il·legals".  Segons ha traslladat el servei administratiu, també ha assenyalat que el PSC "mai no hem tingut relacions" amb Método 3, empresa encarregada de gravar la conversa.

Finalment, el dirigent del PSC ha defensat "l'honorabilitat" del partit i ha explicat que no s'han posat en contacte amb l'exsecretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, per saber la seva versió dels fets però que creu en la seva paraula. L'exdirigent socialista va negar els fets al diari que ha publicat aquest presumpte cas d'espionatge.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat