Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2010. 10:07h.

Els socialistes també s'enfonsen a Espanya

Els votants de CiU donen millor nota a Duran que a Mas

Els socialistes també s'enfonsen a Espanya

Mals auguris pel PSOE

L'últim sondeig de l'Institut Noxa per a La Vanguardia posa el PP, amb gairebé deu punts d'avantatge sobre el PSOE, a un de la majoria absoluta del Congrés. Els socialistes perden gairebé onze punts respecte al seu resultat dels comicis del 2008 i obtindrien avui 133 diputats (36 menys que fa gairebé tres anys).

CiU passaria de deu a 15 escons i el PNB, de sis a nou. IU experimentaria també un avanç molt significatiu, ja que sumaria cinc escons als dos actuals i gairebé duplicaria el vot del 2008. UPyD multiplicaria per cinc la seva xifra de vots i escons, i amb un nou retrocés d'ERC, que perdria la meitat dels seus vots i un escó.

Finalment, el líder més valorat -i l'únic que aprova- és Josep Duran Lleida, amb un cinc, mentre que ni Zapatero ni Rajoy obtenen més d'un 4. A continuació de Duran apareix el candidat autonòmic de CiU, Artur Mas, que, encara suspèn, aconsegueix millor nota que els màxims dirigents del PP i el PSOE. També Montilla obté millor puntuació que Zapatero i Rajoy. Els votants de CiU atorguen gairebé un 8 a Duran, i fins i tot per sobre de la que atorguen a Mas

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Yo votaré, UPyD, 31/10/2010 - 18:38

Jajaja ciudad-anos no llega ni al 0,2% de los votos en toda España, son un partido de provincia, para no tirar el voto mejor votar al PP o UPyD.

El voto útil no-nacionalita es UPyD

#5 Gran noticia, Barcelona, 31/10/2010 - 18:35

"UPyD multiplicaría por cinco su cifra de votos y escaños"
Gran noticia para el constitucionalismo y el no nacionalismo

Yovotaré UPyD

#4 Lorenzo Merchán, Badalona, 31/10/2010 - 14:32

Duran i Más representen CiU, però les seves capacitatatsde fer propostes econòmiques deixant de banda la crítica partidista, l'aposta de Catalunya com a Estat Confederal amb Espanya, a més de les seves maneres d'explicar les coses, que els fan creibles, el situen a on està, els més valorats.

#3 Jordi, BCN, 31/10/2010 - 11:19

El que passa és que Duran i Lleida no s'embruta mai per a res. És curiós que el polític més arrogant sigui el més valorat. Maquiavel no hagués pogut trobar un exemple millor.

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 31/10/2010 - 11:05

El hundimiento del llamado socialismo de Zp en toda la piel de toro es el de un Titanic venido a menos
La música no cesara de sonar hasta el último glu, glu
Unió puede tener mejor valoración que Convergencia pero no importa porque al final manda el que más posibilidades de comprar voluntades tiene