Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2016. 22:48h.

Els socialistes també volen decidir

La plataforma ‘Militantes en pie’ busca signatures a Catalunya per reclamar la convocatòria extraordinària d'un congrés del PSOE

Els socialistes també volen decidir

La impulsora de 'Militantes en pie' Eva Maldonado

La plataforma ‘Militantes en pie’ del PSOE ha començat a recollir signatures a Catalunya per reclamar la celebració urgent d’un congrés extraordinari i la convocatòria de primàries per escollir un nou secretari general. La seva impulsora, Eva Maldonado, ha dit que “volem decidir amb el nostre vot” durant la presentació a Catalunya de l’entitat que ha tingut lloc a l’agrupació del PSC de Ciutat Vella.

Maldonado ha criticat que "alguns militants de la vella guàrdia del PSOE ens han dit que els  militants no estem preparats per saber el que volem, que no podem decidir, que no estem preparats per això". La impulsora de ‘Militantes en pie’ també ha criticat la gestora del PSOE: "no podem estar més amb una direcció eventual temporal, que a més crec que no ens representa".

L’exprimer secretari del PSC, Joan Ferran, ha assistit a la presentació i ha apostat per celebrar “un congrés i unes primàries” per tenir “un director d’orquestra”. Sobre el futur del Partit dels Socialistes de Catalunya, l’exdiputat ha remarcat que "no s'entén el PSC sense el PSOE, ni el PSOE sense la sensibilitat específica que li aporta el PSC.

L’objectiu de ‘Militantes en pie’ és lliurar les signatures que estan recollint al desembre. La plataforma ha anat celebrant actes les darreres setmanes per tot Espanya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Aurora, Bcn , 30/11/2016 - 20:19

Els socialistes no tenen FITUR