Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2009. 16:56h.

Els socis del PSC impulsen una llei electoral al marge d'ERC

L'objectiu de CpC és també un dels reptes personals del conseller de Governació, Jordi Ausàs

Els socis del PSC impulsen una llei electoral al marge d'ERC

Jordi Ausàs, amb José Montilla, el dia que va prendre possessió del càrrec

Ciutadans pel Canvi (CpC), el soci al Parlament del PSC, presenta aquest divendres la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), en un acte que es celebrarà a l'Ateneu Barcelonès. Aquesta iniciativa, per la que s'estan recollint signatures i que ja compta amb l'adhesió de moltes cares conegudes de la societat civil, la cultura i política catalana, com l'expresident Pasqual Maragall, l'exconseller de Cultura Ferran Mascarell, els periodistes Josep Cuní i Enric Sopena, entre d'altres, s'ha fet al marge d'ERC.

Precisament, un dels consellers dels republicans, Jordi Ausàs, responsable de Governació, té com un dels seus reptes personals l'aprovació d'una nova Llei electoral catalana, que aniria lligada amb la Llei de Consultes Populars i de Governs Locals. Aquest fet podria semblar una contradicció donat que els tres diputats de CpC, que és un partit lligat al PSC, estan lluitant per la seva banda per una de les tasques en les que està treballant ERC al Govern.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Arnau Estanyol, Sant Boi, 03/04/2009 - 08:16

VIGILEU. SI EL PSC VOL CANVIAR LA LLEI ELECTORAL ES PER ESTAR A LA GENERALITAT PELS SEGLES DELS SEGLES. I PER PROVINCIALITZAR CAT. RESPECTE A MADRID HASTA EL LIMIT DE LA POBRESA ABSOLUTA.

#5 joan, sant cugat, 02/04/2009 - 23:06

Això, una nova llei electoral, amb 2 diputats per comarca, i un terç del total pel conjunt de Catalunya. ERC es presentaria amb els espanyolistes com ja fan pel senat, o en solitari?

#4 Raskolnikov, BCN, 02/04/2009 - 21:50

Barcelona cosmopolita, independiente de Catalunya, ¡¡¡ YA !!!

#3 Daserrout, BCN, 02/04/2009 - 20:15

Topinada socialista a l'horitzó. ERC us la fotran doblegada i fins al mànec jejeje.

#2 joan, tàrrega, 02/04/2009 - 19:44

Amic Lluís així la gent de Lleida ja no caldrà ni que ens molestem a anar a votar. Pixapins, quedeu-vos a BCN i deixeu de destrossar Catalunya