Publicitat
Política · 4 de Maig de 2017. 11:35h.

Els Sumarroca volen xerrar?

El Mundo revela contactes de la família amb els fiscals del 3%

Els Sumarroca volen xerrar?

Un representant de la família Sumarroca, íntima dels Pujol, es va reunir amb els anteriors fiscals del cas 3%, segons informa El Mundo. En aquest sentit, el relleu dels fiscals del cas 3% per part del nou fiscal en cap d'Anticorrupció, Manuel Moix, ha frustrat l'acostament ja iniciat pel Ministeri Públic cap a la família Sumarroca, per tal d'obtenir informació sensible relativa a la cúpula de Convergència.

Les reunions amb els fiscals Anticorrupció, que de moment han tingut un caràcter preliminar, haurien tingut com a objectiu un millor tracte penal a canvi de dades nous que aclareixin alguns dels punts de la investigació.

Segons informa el diari, algunes de les persones que han estat col·laborant amb la Fiscalia Anticorrupció han manifestat la seva intenció de deixar de cooperar si no poden seguir fent-ho a Madrid. Argumenten que la condició imprescindible de la discreció es pot veure perjudicada si presten declaració en un lloc proper a la seva residència, on és més gran la possibilitat de ser reconeguts o detectats.

El jutge Bosch, que dirigeix la investigació des del Vendrell, ha assenyalat que els empresaris que estaven col·laborant amb la Justícia eren persones que "si bé compten amb testimonis i proves molt valuosos en determinades causes penals, s'han mostrat reticents a la seva revelació davant el fundat por de patir represàlies".

"Hi ha la possibilitat que en cas de ser revelada la seva identitat es produeixin detriments greus en l'àmbit professional en què actuen, sent necessari que es garanteixin les condicions d'assossec necessàries perquè deposin de la manera més lliure i veraç possible, sense pressions , sobre els fets que són objecte d'investigació", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 !!!3%!!!, Bcn, 06/05/2017 - 18:26

Van a devolver el dinero de las mordidas?.

#8 Escèptic, Bcn, 05/05/2017 - 09:54

Xerrar mai està de més ...

#7 Alejandro, Barcelona, 04/05/2017 - 16:05

Eso, eso, que hable, que se aclare y se acabe ya esta historia de terror pujolista.

#6 Follower, Bcn, 04/05/2017 - 16:03

Sumarroca/Pujols, urbanizacion irregular en suelo protegido en Baqueira-Val de Ruda.
Un pelotazo con ramificaciones en Andorra....hotel Himalaya,.....

#5 Pepetcabrejat, Bcn, 04/05/2017 - 14:31

Qué coño es esto de la UDEF?