Política · 16 de Gener de 2018. 12:35h.

Els tabarnesos demanen que “no deixin sortir Puigdemont de Brussel·les”

“La nostra seguretat es podria veure amenaçada”

Els tabarnesos demanen que “no deixin sortir Puigdemont de Brussel·les”

Jaume Vives, parlant amb una assistent després de l'acte

El periodista Jaume Vives, un altre dels promotors de Tabàrnia, ha afirmat en la roda de premsa al Col·legi de Periodists que “sol·licitarem el recolzament de la comunitat nacional i internacional perquè ens ampari i protegeixi davant d’aquests polítics i, concretament, els hi demanarem que no deixin sortir en Carles Puigdemont de Brussel·les fins que la situació estigui estable, doncs la nostra seguretat es podria verue amenaçada”. L’ocurrència ha estat rebuda amb aplaudiments per la gent que omplia la sala.

Vives ha afirmat que Tabàrnia és “un mirall” del sobiranisme i que “treballarem perquè es reconegui la nostra història, la veritable història de Catalunya”. “No volem que ens menteixin sobre el nostre passat i sobre aquells que ens van precedir”, ha afegit.

També que “tampoc volem que juguin amb el pa de la gent i facin fora el teixit empresarial” ni que  “es menyspreï electoralment una part important de la població”. “Volem -ha insistit- recuperar la pau social amb tots els pobles veïns”.

En la seva opinió “els tabarnesos s’han vist desprotegits i abandonats molt de temps per un govern i unes institucions que només han governat per a una part de la població” perquè “han fet servir els nostre impostos per a finançar la organització que promouen l’odi a aquest poble” i “mitjans tan públics com privats, que al cap i a la fi viuen de la cosa pública”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Rodejet, Barcelona, 16/01/2018 - 18:15

Es veu que als tavernaris no els cal estar en un recinte entre "begudes espirituoses " per dir ximpleries, ja l'alcohol els haurà provocat seqüeles irreversibles.
Alcohol i pastilles de 155 és "droga dura ".

#7.1 seny, bcn, tabarnia, 16/01/2018 - 19:19

Uyy, a veure si aconsegueixes fer un post sense insultar i en positiu.
Ah, no que lo de construir no és lo vostre.
A destruir no hi ha qui us guanyi.

#6 Protágoras, bcn.España, 16/01/2018 - 17:14

Hay que ver el vídeo del presidente de Tabarnia Albert Boadellas exiliado en Madrid. Recoge todo el sentir y todas las aspiraciones del sufrido pueblo tabarnés .
https://www.youtube.com/watch?v=7knBbVQs6os

#5 Raza tabarnesa, bcn: Tabarnia. España, 16/01/2018 - 16:53

Los tabarneses descendemos de los antiguos layetanos quienes en siglo pasado se mestizaron con andaluces, gallegos y murcianos. El PIB de Tabarnia es 190.000 millones el de Catetonia (Ruralia + Tractoria) apenas alcanza los 40.000. Los Tabarneses ni somos catetos ni lo queremos ser. Viva la Comunidad Autónoma Española de Tabarnia.

#4 Eva, Barcelona (Tabàrnia), 16/01/2018 - 15:10

Visca Tabàrnia i visca Espanya.

Vinga, endavant amb Tabàrnia !

#3 Sonia, TABARNIA, 16/01/2018 - 13:14

catetones tremoleu... TABARNIA IS COMING!!!