Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2017. 16:33h.

Els treballadors de l’Ara “decebuts” amb l’empresa

Expressen la seva “disconformitat” per no acceptar publicitat del referèndum

Els treballadors de l’Ara “decebuts” amb l’empresa

Comunicat dels treballadors de l'Ara

L’assemblea de treballadors de l’Ara ha emès un comunicat per assegurar que “no està d’acord amb la decisió de no publicar la publicitat sobre el referèndum que el govern de Catalunya ha convocat per a l’1 d’octubre”. D’aquesta manera, han expressat la seva “disconformitat” amb la postura adoptada per la direcció del diari perquè “no només ens ha apartat de vosaltres, els lectors, sinó que ha posat en dubte el nostre compromís amb els valors de llibertat”.

“Ens sentim íntimament compromesos amb la idea que només la defensa aferrissada i tenaç de la llibertat ens permetrà seguir mirant el futur amb optimisme”, asseguren els treballadors del rotatiu. També afirmen que “davant del xoc de legitimitats que s’està produint en aquest moment a Catalunya no podem ser ingenus: hi ha atacs a la llibertat de premsa. Però calen decisions valentes, i aquesta és la nostra”.

En aquest sentit, els treballadors afirmen que “defensem la necessitat de comprometre’s fins a les últimes conseqüències amb la democràcia, la llibertat i el periodisme”. “Ho diem ben clar, i estem disposats a assumir els efectes que pugui comportar l’actuació del diari en relació amb el referèndum de l’1 d’octubre”, rebla el comunicat. Els treballadors manifesten que volen estar “al costat dels nostres drets col·lectius”, malgrat que “podem ser el blanc de la maquinària judicial, política i policial de l’estat espanyol”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Joan, Terrassa, 16/09/2017 - 08:38

Un diari que no dona les noticies de forma neutral es un panfleto. El mateix passa amb tv3 i rac1.. cada cop que sento el baste fent el monoleg em recorda aquell de v de vendetta que sortia a la tele.. fent un discurs mastegat a les masses.

#20 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 14/09/2017 - 02:44

Franco es feia regalar pazos, els Pujol aportacions als seus plans de pensions i als pagadors d´impostos catalans ens fan mantenir a la força innumerables pamflets de sardana, porro i cosmopolitisme agropecuari per mantenir ben prietas la filas de la Catalunya de terra endins entre desfilada i desfilada

Entre els uns i els altres anem ben apanyats

#19 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 14/09/2017 - 01:03

"Accionistas del Ara (Toni Soler, Antoni Bassas, Xavier Bosch, Oriol Soler, i Albert Om) facturan más de 50 millones a TV3
La productora de Toni Soler llega a los 36 millones en tres años"

E-noticies 21-3-2013

Visca la Catalunya rica i plena patria del seu cor

#18 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 14/09/2017 - 01:02

Cada cop que l´estat treu la caixa registradora a pasejar el dilema entre patria i patrimoni queda resolt ipso facto i no hi ha cubana que valgui.

Que seria de l´altre sense la una oi ?

#17 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 14/09/2017 - 00:59

Plegueu o seguiu fent de figurants com fins ara als negocis del Toni Soler i els seus compinches. Totohom sabia, i vosaltres els primers, que vivieu i molt be exclusivament de la mordida publica.

Pero no us amoineu que quan Catalunya sigui independent tornareu a ser rics i plens com fins ara.