Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2010. 19:58h.

Els treballadors de TV3 denuncien "subordinació" a CiU i PSC

"Aquestes formacions han pres decisions que corresponen a la direcció de TVC", afirmen

Els treballadors de TV3 denuncien "subordinació" a CiU i PSC

Imatge del candidats dels principals partits abans del debat d'aquest diumenge a TV3

Els Comitès Professionals de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio lamenten que TV3 vulgui oferir el debat cara a cara entre els candidats a la presidència de la Generalitat per CiU i PSC i denuncien la "subordinació" de la cadena pública catalana a aquests dos partits.

Així ho expliquen en un comunicat en el qual lamenten "la subordinació d'un mitjà públic com TVC a les estratègies electorals dels partits polítics, com ha quedat palès en la manera com s'ha arribat a l'organització d'un debat cara a cara entre els candidats de CiU i el PSC a la Generalitat".
 
"Al marge del que pugui decidir la Junta Electoral Central, constatem que els rígids criteris de proporcionalitat i ordre de les informacions i entrevistes electorals, marcats per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, es poden trencar a voluntat d'aquests partits", afegeixen.
 
"Aquestes formacions polítiques s'han atribuït les funcions i han pres decisions que corresponen a la direcció de TVC", conclouen.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Núria, Reus, 23/11/2010 - 15:27

Gemma, és antidemocràtic que la televisió pública menystingui la resta de partits. Votem els representants al Parlament, no un president. Estan convertint Catalunya en una dictadura a dues bandes. Seria inimaginable una situació similar en cap país de l'Europa de tradició democràtica.

#12 Gemma, Barcelona, 23/11/2010 - 14:10

És democràtic que la televisió doni a conèixer les propostes dels dos candidats amb possibilitats de ser president.

#11 Joan Miquel, Barcelona, 23/11/2010 - 14:00

El debat és necessari perquè CiU aclareixi les seves autèntiques intencions.

#10 max, barcelona, 23/11/2010 - 09:33

Doncs sembla que l´impresentable moderador del debat, no s´ha assabentat, perquè no ha fet esment al seu doctrinari diari.
El deuen estimar molt a TV3, els seus companys de feina.

#9 Ramon, Barcelona, 23/11/2010 - 09:32

Espera, Nicaragua, caram. El guió, efectivament, és que si Mas, per misericòrdia, no trinxa Montilla presentareu aquest inútil com vencedor moral. I si el trinxa presentareu Mas com prepotent. Però espera, coi, el guió previst és per un cop emès el debat. Us poden els nervis.