Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2016. 17:15h.

Els ‘triomfadors’ del PDECAT

Dirigents del partit a favor de Hillary

Els ‘triomfadors’ del PDECAT

Marta Pascal i la resta de dirigents del PDECAT amb la figura de Hillary Clinton

Dirigents del PDECAT van mostrar públicament a les xarxes socials la seva preferència per Hillary Clinton durant  la nit electoral de les eleccions nord-americanes. La coordinadora general de la formació, Marta Pascal, va penjar a Instagram una fotografia on sortia al costat d’una figura de cartró de l’exsecretaria d’Estat nord-americana i perdedora dels comicis.

La número dos del PDECAT estava acompanyada per l’excap de premsa d’Artur Mas, Joan Maria Piqué, el diputat Jordi Sendra i el líder del sector liberal del partit, Marc Guerrero. A la fotografia, Pascal escrivia “Go Hillary!” que en català significa “Som-hi Hillary!”. Un usuari d’Instagram li ha contestat afirmant: “Del ‘Go Hillary’ al ‘Go Trump’”.

La coordinadora general del Partit Demòcrata Europeu Català ocupa el càrrec des del passat mes de juliol. Amb anterioritat va ser diputada al Parlament i portaveu de CDC. Marc Guerrero va ser vicepresident del Partit Liberal Europeu (ALDE) fins novembre de l’any passat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Mefisto, BARCELONA, 11/11/2016 - 14:31Aquests del PETSDEGAT ES QUE NO N'ENCERTEN NI UNA!

#17 Pep de Cal xato, Teià, 11/11/2016 - 13:13

Aquests són els LIBERALS DEL PDECAT QUE TREBALLEN TOTS POSATS A DIT A LA GENERALITAT I ALS HOSPITALS PÚBLICS dels seus amiguets de partit!!! Juaa juaaaaa juaaa!! Uns cracks!!!

#16 Cinta, Barcelona, 11/11/2016 - 05:59

Pobrets, fins i tot en fan pena.

#15 Karkamal, La Marca Hispànica, 11/11/2016 - 05:31

S'ha de ser brètol per fer-se una foto amb la figura de cartró d'una individua que no te ni p... ideia de que existeix catalunya. Per cert, veig que a la figura de cartró de la Hillary li han retallat les banyes, aquell obsequi del demòcrata de'n Bill.

#14 Cat Show, Vic , 11/11/2016 - 00:12

Ahora que tendra tiempo la Clinton les puede ayudar en el Pruses separatista.
La Clinton les debe a los hijos de Corleone Pujol el impagablee apoyo a su candidatura para conquistar la Casa Blanca