Publicitat
Política · 10 de Març de 2009. 16:31h.

Els últims contra Bolonya

Huguet afirma que "només dues desenes d'estudiants de la UB" resisteixen al tancament

El conseller d'Investigació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha assegurat en roda de premsa posterior a la reunió del Govern que només queden "dues desenes" d'estudiants tancats a la UB. Un grup d'estudiants, que segons el conseller són "dues desenes" porta gairebé quatre mesos tancat al rectorat de l'edifici històric de la UB, com a protesta pel Pla Bolonya. La 'tancada' va començar el passat 20 de novembre i des de llavors els estudiants dormen i mengen al rectorat. Aquest grup és un dels que resisteix després de mesos de protesta.

Preguntat per e-notícies sobre els estudiants que encara estan tancats a la Universitat, Huguet ha dit que "la realitat és que en aquests moments hi ha només una presència de no arriba a dues desenes d'estudiants a la Universitat de Barcelona, que hi ha unes mobilitzacions previstes, legítimes, sempre i quan siguin pacífiques i que dins de l'autonomia de les universitats correspon al rector decidir com gestiona aquesta situació".

"El rector de la Universitat de Barcelona va fer un gest que l'honora, que és aplicar els Estatuts i facilitar la celebració d'un referèndum estudiantil, que va tenir els seus resultats, que aquests resultats es van plasmar en el claustre i que en aquest claustre, per legítima representació democràtica, van perdre i el claustre va optar per seguir amb la implementació del Pla Bolonya, per tant, hi ha hagut un impecable procés democràtic", ha afegit.

Fotogaleria: Els estudiants tancats a la UB

Pancarta contra Huguet dels estudiants tancats al rectorat de la UB
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 antisociata, Tarragona, 11/03/2009 - 10:31

Aquests son quatre peluts de merda que ni tant sols son estudiats de la UB, jo he rebut amenaçes i m' han titllat de feixista. Els feixistes son ells, quatre nens de papa que viuen a Sarrià i jugen a revolucionaris. LLibertat d' expressió ja !!!

#2 Kropotkin, Vic, 10/03/2009 - 18:25

Lo que me extraña es que aún no les hayan encargado informes para rendirlos... Una buena subvención tambien hubiese hecho milagros...

#1 Alexandre, Girona, 10/03/2009 - 18:24

Fas pena, plega ja!