Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2016. 16:29h.

Els últims sobiranistes d'Unió

El cap de gabinet de Francesc Gambús, Oriol Lázaro, disputa la presidència de la federació de Barcelona ciutat a Àlex Miró

Els últims sobiranistes d'Unió

Oriol Lázaro (imatge Twitter)

Dos candidats es disputen dirigir la nova executiva d'Unió a Barcelona ciutat que es triarà el proper dimecres. D'una banda es presenta Oriol Làzaro d'un sector més proper al sobiranisme i que podria veure amb bons ulls arribar a un acord a mig termini amb el partit resultant de la refundació de Convergència. L'altre candidat és Àlex Miró, del sector que pretén seguir la línia actual del partit amb l'objectiu de conformar un nou grup polític catalanista de centre i no independentista .

Oriol Làzaro és el cap de gabinet de l'eurodiputat  Francesc Gambús. Aquesta candidatura està recolzada per l’actual presidenta de la gestora que dirigeix provisionalment el partit a Barcelona, Sònia Recasens. Gairebé tots els membres d’aquesta llista són consellers municipals de districte, a més de la mateixa Recasens que és l’única regidora del partit al consistori a més de ser diputada provincial de la Diputació de Barcelona.

Àlex Miró és l'actual president d’Unió del districte de l’Eixample.  Té el suport de dirigents del partit com Manuel Silva i Josep Sànchez Llibre. En aquesta candidatura apareixen noms com l’antic delegat de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea o l’exdirector del 112, David Ciudad.

Fonts oficials d'Unió han evitat fer declaracions, però han afirmat que l'existència de dos candidats és “una mostra de la vitalitat del partit”. “Deien que estàvem morts i no és veritat”, han reblat.

Sònia Recasens i Francesc Gambús (fotos: Unió)

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi B., L'H, 06/04/2016 - 20:07

Perquè tantes notícies d'una formació sense representació???

#7 Júlia Gumfau, Barcelona, 06/04/2016 - 14:29

Sobiranistes a Unió? No em feu riure...si ara ja no en queda cap!!! I això és notícia? Si ja es van carregar un partit amb història! No estan vius no...estan de parranda! Comels joves, q per cert, on es posicionen??? enlloc pq ja no tenen cadires potser? Com ha canviat tot

#6 Andrea, Barcelona, 06/04/2016 - 11:17

Quina sort tenen tots els d'aquesta candidatura...tots amb sou, i hi ha com la Sra. Recasens, que en tenen dos, de Regidora i de Diputada Provincial..... que s'ho facin mirar.

#5 Marc Gutilol, Vic, 06/04/2016 - 08:38

- Els membres de la candidatura del Miró, son tots obertament anti-independentistes.

- Per cert, a què es dedica en Miró? Era públic que fa temps estava a l'Àrea Metropolitana i era conseller municipal... preguntint-li quin sou tenia, a veure què contesta.

Ara a calentar crispetes. #trilerisme

#4 Marc Gutilol, Vic, 06/04/2016 - 08:32

Anem a pams:

- Ja no queden sobiranistes a UDC. O van marxar a Demòcrates, o a d'altres partits (com el diputat d'ERC Capdevila).

- Personatges com Lazaro, Sònia Recasens o Raimon Blasi, estan esperant a la refundació de CDC per, de forma sibilina, afiliar-se en el darrer moment (cadires).

(1/1)