Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2022. 18:05h.

Els 'valents' de la Pobla de Montornès

El partit d'Eva Parera va constituint agrupacions locals

Els 'valents' de la Pobla de Montornès

Valents ha constituït la Junta Local de La Pobla de Montornès, que liderarà Iván Garcia, regidor a l'Ajuntament, que s'incorpora a la formació liderada per Eva Parera. La Junta Local de Valents en el municipi queda integrada per Ivan Garcia, president de la Junta local; Félix Lillo, Secretari General i d'Organització; Martí Virgili, Secretari de Comunicació; i Miriam Paloma i Alicia Cabello, Vocals.

Parera ha manifestat que “Valents cerca canviar les coses en aquest municipi el mes vinent de maig". La líder del partit també ha afirmat que "hem de començar a fer polítiques efectives per als veïns, és la voluntat de Valents i és la voluntat d'aquesta Junta Local que avui presentem", remarcant el greu problema de Sa Pobla amb les okupacions.

Garcia, per part seva, ha manifestat que “volem acabar amb la 'puntada a la porta', amb la 'venda de claus' i amb les màfies que s'estan constituint en el municipi a poc a poc i no volem que es consolidin. Volem acabar amb tots aquests delictes i solucionar els problemes que tenim diàriament a La Pobla de Montornès”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 No soy nadie, Esplugues de llobregat, 08/08/2022 - 07:31

?estos no son una mezcla de gente de ciu y c's que no "pillaron cacho"?