Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2021. 10:29h.

Els “valents” del PPC

El partit suma 75 nous afiliats a Tarragona

Els “valents” del PPC

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha lliurat diplomes a 75 nous afiliats del partit de la província de Tarragona, entre ells la diputada al Parlament, Lorena Roldán. Alejandro Fernández ha destacat que els incentius per afiliar-se al Partit Popular a Catalunya “són els principis i els valors”.

Durant l'acte de benvinguda Fernández ha assegurat que “al Partit Popular hi ha la gent valenta i autèntica que creu en la llibertat”. També ha assegurat que el PP "és el partit de la llibertat d´iniciativa econòmica sense impostos confiscatoris on prevalgui la cultura de l´esforç".

De la mateixa manera ha dit que el seu partit reivindica “la llibertat lingüística, les llibertats cíviques, la llibertat educativa”. En aquest sentit considera que el PP és “el partit de la família perquè quan hi ha crisis greus, és la família la que sosté la qualitat de vida de tots els espanyols, quan els governs socialistes fallen, són les famílies les que ho han de compensar i per això, una societat de famílies fortes i que són capaces de prendre lliurement les seves pròpies decisions és la manera de progressar”.
 
Així mateix, el president Popular ha afegit que “creiem a Catalunya que és la nostra manera de creure a Espanya, i a més hi creiem perquè som catalans, perquè volem seguir vivint a Catalunya perquè és casa nostra, i perquè sabem que aquí es poden fer les coses bé i que Catalunya pot ser una terra meravellosa”.
 
Ha apostat per recuperar l'esperit de la Barcelona olímpica com a manera de tornar-nos a unir, “només recuperant l'alegria i la convivència a Catalunya serem capaços de recuperar aquesta Catalunya que vam aconseguir no fa tant de temps i que va ser motiu d'enveja sana per part de la resta d´Espanya i un dels llocs més meravellosos d’Europa”.
 
La diputada Lorena Roldán ha assegurat que el PPC recuperarà Catalunya per a tots els catalans. “Nosaltres estem al costat correcte de la història i això ho veurem més aviat que tard perquè el PP recuperarà la seva força i el lloc que li correspon a Catalunya i començarem el 2023 a les eleccions municipals en què obtindrem un gran resultat”, ha dit.

38034-ppc.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Yomismo, Sevilla, 09/11/2021 - 01:41

Continúa el romance político entre el PP y el PSOE https://uccpost.es/continua-el-romance-politico-entre-el-pp-y-el-psoe/

#3 Yomismo, Sevilla, 09/11/2021 - 01:40

El PP sigue sometiéndose al PSOE: asiste a su congreso en Ceuta https://gaceta.es/actualidad/el-pp-sigue-sometiendose-al-psoe-asiste-a-su-congreso-en-ceuta-20211108-1721/

#2 no soy nadie, esplugues de llobregat, 08/11/2021 - 11:41

Bueno, bueno, que luego alguien en Madrid comienza a hablar en catalán en la intimidad y todo sigue igual...

#1 David, FOLGUEROLES, 08/11/2021 - 11:12

Pues yo espero, sinceramente, que el PP no gobierne solo, pues ya sabemos que hará el PP si se les deja solo. Lo interesante sería que gobernaran con VOX, pues es necesario otro partido politico que los vigile de cerca y no cometan los mismos fallos que con Rajoy.

#1.1 Aleman stolberg, Tortosa (Taifa eslava ind.) , 08/11/2021 - 11:53

Yo por si acaso votaré a Vox.

#1.2 Neferu, Barcelona, 08/11/2021 - 13:46

Deberían unirse los tres partidos: PP, Vox y C's. Hacer un bloque fuerte. Anque la verdad es que por mucho bloque que formen si los votantes pasamos de las urnas como suele hacer una gran mayoría de constitucionalistas, a estos racistas con sus propios paisanos que nos desgobiernan ahora no nos los quitaremos nunca de encima