Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2019. 18:51h.

Els vells rockers mai moren

L'històric Joan Galceran torna a optar a l'alcaldia de Sant Esteve Sesrovires

Els vells rockers mai moren

Joan Galceran, davant les obres aturades de la que havia de ser la nova biblioteca

L'exdiputat del PSC i exalcalde de Sant Esteve Sesrovires Joan Galceran tornarà a presentar-se per a l'alcaldia a les properes eleccions muncipals del mes de maig, segons ha sabut e-notícies de fonts del seu entorn. Galceran, un històric del Baix Llobregat nord, va ser alcalde des del 1983 al 2006 i diputat al Parlament del 1999 al 2007.

L'any 2010 es va donar de baixar del PSC i el 2011 va fundar una formació local, Ara Ses (Ara i Sempre Sant Esteve). La localitat que acull el centre penitenciari de can Brians. La formació es va quedar a l'oposició.

A les eleccions del 2015, la plataforma va arribar a un acord municipal amb ERC, CiU i la candidatura Locos por Sanes i va deixar fora el seu antic partit, el PSC i Entesa.

Galceran va dimitir aleshores per deixar pas al següent de la llista, Albert Urrutia, però diferències internes van fer que l'exalcalde, Enric Carbonell, recuperés l'alcaldia. El PSC governa en aquest municipi amb PDeCAT i Entesa per Sant Esteve.

Els dos regidors de Ara Ses Laura Haba i Albert Urrutia, han impulsat una nova plataforma Alternativa Unitària per Sant Esteve (AuxSes) juntament amb la CUP.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Funcional, bcn, 08/02/2019 - 23:58

Mae mia, lo que habia dentro del PSC. Uno mas, y van....