Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2009. 19:58h.

Els Verds-Esquerra Ecologista, amb Òmnium

Diu que la sentència sobre l'Estatut serà "un veritable frau a la voluntat popular"

Els Verds-Esquerra Ecologista, amb Òmnium

Una pancarta contra la sentència del TC sobre l'Estatut

L’ associació Els Verds Esquerra-Ecologista ha manifestat la seva "satisfacció" i el seu "suport" a l’iniciativa d’Òmnium cultura d’articular "una marxa unitària de protesta contra l’imminent retallada de l’Estatut per part del Tribunal Constitucional".
 
En un comunicat, aquest grup diu que "la sentència sobre el recurs presentat contra l’Estatut d’Autonomia de Catalunya,  que el Tribunal Constitucional dictarà properament, significarà un veritable frau a la voluntat popular".

Afegeix que "és per aquest motiu que davant aquest frau democràtic",  l’associació ecologista creu que "la societat catalana ha de tornar a sortir al carrer per defensar els seus drets i reclamar l’exercici del dret de decidir".
 
Antoni Garcia, portaveu de l’associació, ha manifestat que “l’Estat Espanyol es un país poc democràtic, ja que dotxe jutges designats per el PSOE i el PP podran imposar les seves tesis contra la veu de la ciutadania i les institucions catalanes”.
 
L’associació ha fet una crida a "les entitats socials, ecologistes, feministes, culturals i veïnals a sumar-se a l’ iniciativa d’Òmnium per plantar cara a la sentència del TC i a la catalanofòbia que promou el Partit Popular".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 JM, Martorell, 14/08/2009 - 08:27

Retroferran, això ho dius des d'Andorra? No et fa ràbia viure en un estat on el català és llengua oficial?

#3 Retroferran, www.anclaos.com, 14/08/2009 - 07:52

Dotze jutges d'un país SI que poden decidir sobre quelcom que es faci a una part d'aquest país. Catalunya ÉS Espanya, i fins que no us independitzeu, a callar.-

#2 joan, barcelona, 14/08/2009 - 06:15

molt bé. Manifestació unitaria contra el TC i per exercir el dret de decidir. Som-hi!

#1 Meliq Salau, Reus, 13/08/2009 - 23:08

Dotze jutges d'un jutjat mengen fetge d'un penjat. Si el penjat es despengés menjaria els setze fetges dels jutges que l'han jutjat
Endavant amb la mani si és per la independència i no pas per l'estatut.
La Trinca podria retornar i fer una sàtira