Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2009. 15:40h.

Els viatges de Carod "no són de plaer"

El president de la Generalitat justifica el desplaçament malgrat la crisi

El president de la Generalitat, José Montilla, ha justificat els viatges del vicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira, perquè "no són de plaer". Montilla ha hagut de respondre a una pregunta sobre el viatge oficial de Carod a l'Argentina i Uruguai durant la roda de premsa posterior a la reunió del Govern i ha insistit que es un "viatge de treball" per a "representar el país".

El viatge de Carod -de dimecres a diumenge- té una escassa agenda oficial: dimecres visitarà el Casal Català de Montevideo, dijous es reunirà amb una seixantena d’empresaris catalans i uruguaians i dissabte participarà en l’XI Trobada Cultural de les Comunitats Catalanes del Con Sud d’Amèrica. A més aprofitarà per a ser rebut dimecres per l'alcalde de Montevideo Ricardo Ehrlich i l'endemà el ministre d’Afers Exteriors, ambdós d'Uruguai, però a Argentina no hi haurà cap contacte oficial amb les autoritats.

Carod, durant el seu viatge a l'Equador
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Kropotkin, Vic, 02/09/2009 - 11:53

Por cierto, hablando de utilidad de las embajadas. ¿Alquien sabe que beneficios ha tenido Cataluña de la embajada catalana en Paris desde que se abrió? Beneficios para Cataluña, no para unos cuantos, claro está...

#9 borinou, barcelona, 02/09/2009 - 11:46

Es una desfachatez,una burla, un escarnio. Se debería pedir el procesamiento por malversación de caudales públicos y traición al Estado.

#8 Ramon, Barcelona, 02/09/2009 - 09:49

Com que no? I tant, que els viatges del Palanganer en Cap són de plaer. Pels nacionalistes catalans, pels patriotes, és un plaer enorme tenir ben lluny aquest traïdor.

#7 Manel, Ridaura, 02/09/2009 - 00:29

Com remuga la xarnegada; senyal de q hem pres la drecera adient.No ens convé de cap de les maneres que ens representi enlloc l´estat espanyol. Son els nostres polítics que ho tene que fer. Espero q quan guanyi CiU faci exactament el mateix. N´estic segur

#6 SANCHO IV.Presente, bcn.esp, 02/09/2009 - 00:05

Pues nada seguid pagandole viajecitos al personaje,lastima que tambien lo hacen con el mio