Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2019. 14:40h.

Elsa Artadi admet que “hem tocat fons”

“La unitat de l'independentisme està més lluny que mai”

Elsa Artadi admet que “hem tocat fons”

Elsa Artadi i Ferran Bel (foto: JxCat)

Junts per Catalunya ha reconegut que la unitat de l'independentisme ha “tocat fons” i ha demanat a ERC “revertir tots els acords” que ha assolit amb el PSC en els municipis on l'independentisme suma la majoria. “La unitat de l'independentisme està més lluny que mai, precisament després d'aquest triple cicle electoral del mes d'abril i del mes de maig”, ha admès en roda de premsa.

La dirigent de JxCat ha reblat que “hem tocat fons” i ha considerat que “la manca d'unitat, de fragilitat, d'estratègia unitària per part del moviment independentista entenem que s'ha d'aturar”. També ha lamentat les “desqualificacions” dels darrers dies que ha titllat d'“espectacle molt trist”.

Elsa Artadi, tanmateix, ha afirmat que a situació encara és a temps de revertir-se si els republicans trenquen els pactes que han assolit amb els socialistes, com a les ciutats de Sant Cugat, Figueres o Tàrrega. La regidora dels postconvergents a l'Ajuntament de Barcelona ha proposat “com un primer pas” una “agenda de reversió dels acords fets amb el 155”.

“Proposem revertir-ho tot allà on la majoria de l'independentisme pot governar en aquell municipi, en aquell consell comarcal o en aquella diputació. Per tant, la nostra proposta és revertir-ho tot, és a dir, tenir unes normes clares de comportament, unes polítiques de pacte clares comunes i que serveixin per tot el territori nacional”, ha plantejat Artadi.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 A., Barcelona, 08/07/2019 - 22:38

Tranquila Elsa. 3 setmanes més i cap a la Costa Brava i ajudes a la Rahola a fer el sofrito per la paella. I en uns mesos, ja l'hivern i cap a la Cerdanya i a comprar el nou anorak monclair de 1000 eurillos. Mentrestant, Catalunya poble oprimit, España pitjor que Turquia. El més greu és que no heu tocat fons. Podeu ser més patètics encara

#12 un musclu, bcn, 08/07/2019 - 20:04

I aquesta qui es?

#11 Machy, Cornellá de Llobregat, 08/07/2019 - 18:05

Plana de Vic, los tractorianos de todas las comarcas y les i els gironins, porque tienen más renta y se creen más altos, más guapos, más listos, más longevos.
Todo basado en la insolaridad y en el supremacismo.

#10 Machy, Cornellá de Llobregat, 08/07/2019 - 18:04

formaciones no hacen nada por el dinero.
Todo es por Catalunya.
Xerinola i ironia desfermada a dojo.
PS.: en el Estado igual pero no vayáis de humildes, de superiores, que si cobráis menos.
Hay plazas en correos y también es un servicio público.
Lo mismo en la TMB.
A otros perros con esos manidos huesos.
Nadie os cree ya, vaya solo los de la

#9 Machy, Cornellá de Llobregat, 08/07/2019 - 18:02

Que sustazo!!! Al leer el titular y acordarme del abriguito que decía la penya del e-notícies maligna pero bien informada del pastizal que valía, pensaba que se refería a su situación económica individual o familiar.
Pero no va del rollo repartirse poltronas. Esta todo preparado, pactado, para hacer el teatrillo.
Seguro que ninguna de las dos