Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2018. 15:03h.

Elsa Artadi dóna veracitat a que el CNI va organitzar el sopar de Llarena

La portaveu no sabia dos dies després que un dels presents era Alberto Fernández, no l'exministre de l'Interior

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha donat veracitat que el CNI estava al sopar del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena a Calella de Palafurgell i tampoc sabia que l'exministre Jorge Fernández Díaz no hi va assistir malgrat que aquesta informació es va desmentir fa dos dies.

Artadi, a pregunta d'e-notícies, ha condemnat l'actuació dels CDR quan Llarena va abandonar el restaurant de la Costa Brava perquè "tot el que sigui violència ho condemnarem sempre".La consellera, a pregunta d'un altre periodista, ha manifestat que "el sopar de Llarena amb l'exministre de l'Interior ens sembla peculiar".

Aleshores el director d'aquest mitjà li ha recordat que "no era l'exministre de l'Interior. Ha quedat desmentit". "I amb els membres del CNI també?", ha replicat Elsa Artiadi al director d'e-notícies.

El periodista li ha preguntat si "vostè creu que el CNI muntaria una cimera en una rostisseria". La portaveu ha contestat que "jo el que fa o no fa el CNI, a banda de fer seguiment, no ho sé" i el periodista ha insistit que la consellera "dóna veracitat a la informació que hi havia el CNI".

Artadi ha al·legat aleshores que "t'ho he preguntat a tu si hi havia més notícies", però el periodista li ha recordat que "jo no sóc portaveu del Govern, consellera". "És vostè qui hauria d'estar assabentada dels fets", li ha etzibat.

Finalment, la portaveu del Govern ha dit que "nosaltres no hem comentat en l'àmbit de Govern sopars del jutge Llarena, més enllà que, en qualsevol cas i en totes les circumstàncies, el Govern sempre condemna la violència".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#34 Veciana, Barcelona, 01/08/2018 - 12:35

¿Alguien se imagina a esta tipa ante un juez? Digo tipa porque no le tengo absolutamente ningún respeto a esta gente.

#33 Harvard ja no és el que era, Guaxington, 01/08/2018 - 12:01

O aquesta noia va anar a Harvard de visita turística o Harvard a baixat de nivell. El seu lèxic és pobre, les respostes son lentes i malgirbades, en tot moment el periodista li passa pel damunt, l'impressió és trista. No en tenen cap de millor a Can Pistraus?

#33.1 sr Pepito, Lerida, 01/08/2018 - 12:35

Aunque mucha gente no lo sabe Harvard tiene una zona de pubs y restaurantes.La lumbreras esta es lo única zona de Harvard que debió visitar.

#32 Smiley, Moscow, 01/08/2018 - 11:20

Els del CNI per disimular van demanar Ratafía i grana de capellà. L'agent infiltrat dels mossos tambè per dissimular havía demanat Rioja i pernil ibèric de Guijuelo, seguint instruccions del Superintendent al càrrec per fer augmentar la factura que pagava l'enemic.Ni l'MI6 hauría superat aquesta estratègia.

#29 Chris, Lleida, 01/08/2018 - 09:52

i aquesta dona és la "enxufada" a la generalitat per ser part de la burgesía endogàmica que talla el bacallà. No hi ha més corrupció institucional que a Catalunya. Recolço la revisió de la llei electoral de 1980, que no s'ha tocat des de temps de Tarradellas.

#29.1 Jordi BR, L'H, 01/08/2018 - 10:22

LA llei electoral és tan justa o injusta com l'espanyola. El que passa és que els que més protastaven, és a dir C's, en ser els que tenen més vots, són els més beneficiats de la llei d'Ont.

Qüestionar la vàlua d'Artadi em sembla poc objectiu

#29.2 Chris, Lleida, 01/08/2018 - 12:15

No sé d'on treu la comparació, quan és totes les altres comunitats se'ls hi aplica la Loreg, a excepció (precíssament la comunitat que més autogovern vol, per més ironía) Catalunya, que és la única que no va escollir llei pròpia estatutària, i va quedar-se amb la "prestada". Mai s'ha arrivat a un consens - entendrà vostè perquè, ja q

#29.3 Chris, Lleida, 01/08/2018 - 12:20

L'Artadi ja pot tenir un currículum "supercalifragilistic", però en aquestes ponències es veu què no té tanta experiencia política com caldría esperar, als fets que condicionen la existència d'aquest artícle m'estic remitint.

#26 Carlos, Madrid, 01/08/2018 - 08:34

"La portavoz no sabía dos días después de que uno de los presentes era Alberto Fernández, no el ex ministro del Interior" - "DE QUE ". Viva la gente.