Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2019. 11:46h.

Elsa Artadi: “On és l’alcaldessa?”

JxCat acusa Colau d’estar desapareguda en el tema de seguretat ciutadana

Elsa Artadi: “On és l’alcaldessa?”

La portaveu municipal de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha denunciat la “desaparició” de l’alcaldessa, Ada Colau, amb la crisi de seguretat ciutadana després dels recents episodis com la mort d’un alt càrrec de Corea del Sud.

Artadi ha parlat de “situació descontrolada” amb un augment del 23% dels delictes sexuals i un 30% dels obatoris. “On és l’alcaldessa?”, s’ha preguntat en roda de premsa. “Què està fent, què pensar dir i quan pensa comparèixer?”, ha afegit.

JxCat considera que la delinqüència al Raval s’està extenent ja altres barris com el Poble Sec o Sant Antoni, on els veïns han decidit autoorganitzas-se. “La seguretat és la base de l’Estat del Benestar”, ha insistit.

Elsa Artadi tampoc ha estalviat crítiques a l'alcaldable socialista Jaume Collboni, previsiblemente primer tinent d’alcalde en el futur cartipàs municipal, perquè “la seguretat ciutadana va ser un dels seus temes estrella de campanya”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 rosa, Barcelona, 09/07/2019 - 13:16

Si Si, on és la Colau.... i jo li pregunto , on son els mossos, la policia de Catalunya?. Cap dels dos serveis per a res, Ja sabem que la Colau serveis només per bla bla bla i el conseeller d'interior un altre igual. així ens va violacions cada dia... quina pena de país!!!