Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2008. 13:55h.

"Em molesta que diguin que sóc menys català per sentir-me espanyol"

Pau Gasol reivindica que jugar per "Espanya et dóna un sentiment d'orgull i força"

El jugador de la selecció espanyola de bàsquet, Pau Gasol, va manifestar en una entrevista a la Cope -recollida per youtube mitjançant un muntatge fotogràfic- que "el que sento amb la seleción espanyola no ho he sentit ni amb el Barça ni amb Els Lakers", i va posar com exemple que "feia dos anys que no saltava com he saltat en aquestes olímpiades". "Espanya et dóna un sentiment d'orgull i de força", va afegir el jugador.

Gasol també va reconèixer que "em molesta que diguin que sóc menys català per sentir-me espanyol". "La gent que em vulgui atacar amb coses que no tinguin ni peus ni cap, doncs allà ells, jo no baixaré a aquest nivell", va afegir, malgrat apuntar que "em cabreja que m'utilitzin políticament, però em va doldre més que ens tractessin de racistes".

Pau Gasol
Publicitat
Publicitat

149 Comentaris

Publicitat
#149 Peri, feric, 08/09/2008 - 08:44

deixan a banda que no estic d'acord amb gasol, jo no hem sento espanyol, pero li respecto, una cosa mes Gasol esta o estaba estudiant medicina, que un opini diferent a nosaltres no vol dir que no sigui cult, que cada un defensi lo seu, visca catalunya

#148 manel, bcn, 07/09/2008 - 14:10

completament d'acord amb anselm, el problema de molts esportistes es la seva poca formacio intelectual i cultural, un diner facil aconseguit de molt joves i l'enlluernament que els dona ser idols i que molta gent els ensaboni, opinions sense cap valor

#147 anselm gratallops, ribes, 07/09/2008 - 13:32

Pobre desgraciat aquest Gasol, pere que fiqui pilotes a una cistella no vol dir que tingui cervell. Quan se li passi l'arros es quedara ben solet!!!

#146 Francesc, Vilassar de Dalt, 07/09/2008 - 11:34

Desventuradament, no podem obligar als catalans,que estimin la seva historia i defensin la seva identitat. Com han defensat als llarg dels any milers i milers de persones. Però no us amoïneu, MAI PODRAN HAN NOSALTRES ?som catalans?

#145 pep, manresa, 07/09/2008 - 01:27

David, no costa gaire ferse passar per quaranta.
Perquè s'ha de saber espanyol a Catalunya si històricament no és Espanya?
La Vall d'Aran forma part de la nació occitana, ni Espanya, ni França... OCCITÀNIA