Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2022. 11:21h.

"Em moriré en dos dies a la presó"

Borràs: "és horrorós, penso que és una situació possible"

"Em moriré en dos dies a la presó"

Laura Borràs, suspesa des del juliol com a presidenta del Parlament, ha parlat en una entrevista a Vilaweb sobre la seva possible entrada a la presó pel cas de la Institució de les Lletres Catalanes i ha manifestat que "quan era consellera sempre deia que entre presó i exili, trio l'exili". "Tothom sap com és la presó. No té sentit. Amb la meva manera de fer i ser, em moriré en dos dies, a la presó. És horrorós", ha dit; i ha remarcat que "penso que és una situació possible".

Borràs s'ha preguntat que "com pot ser que el vice-president Junqueras el condemnessin a tretze anys d'inhabilitació i a mi me'n demanin vint-i-un? Ja m'han jubilat". "A més, m'impediran ser el que jo sóc, que és professora universitària. Si aquí no hi veuen una intencionalitat política, i una voluntat de retirada de circulació... És clar que hi penso, no puc no pensar-hi", ha admès.

La presidenta de Junts ha insistit que "no he comès cap delicte" i, en aquest sentit, ha assenyalat que "això ho defensaré fins a les últimes conseqüències" perquè "la meva feina a la Institució de les Lletres Catalanes és la meva vida". "No hi ha diners per a rescabalar tot el que vaig fer a la institució, amb tota l'alegria i orgull", ha reblat.

Laura Borràs ha defensat que "la meva manera de fer, de comportar-me al servei públic, ha estat sempre impecable, ha estat especialment escrupolosa". En aquest sentit, ha exposat que "sóc la primera presidenta que no té targeta de crèdit, que deixa de cobrar dietes..." "És clar que m'indigna que em puguin suspendre per un article que parla de corrupció, quan tots saben que no sóc una corrupta", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#61 pepe, Andorra, 19/09/2022 - 13:12

Q le den ya la jubiacion, q es lo q esta esperando a la desesperada, pero por favor, q deje de dar la chapa de una vez. Q poca dignidad q tienen estos cuando ven q pueden perder el chollo. Me recuerdan mucho a los peronistas de importacion.

#60 Aneu amb compte, Sing-Sing dels lladons, 18/09/2022 - 18:29

El perill gros a la cangrí son les flatulències, segons el volum de cadascú poden ser molt perilloses.

#59 Joan del Bages, Manresa, 18/09/2022 - 15:41

Ja sabia el que es feia en Pujol a principis dels 80 quan va aconseguir el traspàs de la competènciw de gestió de les presons. Va ser molt previsor...

#58 Flanagan , Tabarnia City, 18/09/2022 - 14:05

A menos que no te lleven a un penal de Cádiz comerás entrecot o callos como junqueras gracias a los funcionarios de prisiones o macedonia hecha por la mujer de uno para Romeva, tu tranquila y disfruta de la trena.

#57 Sergi Sergio, Barcelona, 18/09/2022 - 13:27

Entonces haberlo pensado antes, antes de las chorizadas, antes de los chanchullos y mangoneos.