Publicitat

Sandro reconeix que està pendent de les enquestes per presentar-se d'alcaldable per Barcelona

"Em va la marxa"

L'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha reconegut en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que s'està "plantejant seriosament" presentar-se a l'alcaldia de Barcelona perquè "em va la marxa", però ha dit que la seva decisió dependrà del que diguin les enquestes i la seva mare.

Rosell ha detallat que s'ha envoltat d'un "grup de ciutadans normals i corrents que té passió per la ciutat" i que tot dependrà de les "enquestes" i si els barcelonins "ho veuen amb bons ulls, ens presentarem; si no, no". "No hi ha polítics", ha subratllat.

També ha explicat que "personalment tinc un gran problema i és que, de moment, la meva mare no em deixa i a casa meva encara mana la meva mare" i ha afegit que li preocupa "tot l'atac mediàtic i judicial".

Sandro Rosell ha dit que Barcelona està "bruta" i és "molt insegura" i ha apel·lat a recuperar l'esperit olímpic de la ciutat perquè "ens falta alegria". D'altra banda, preguntat amb qui pactaria, ha dit que "em veig pactant amb tothom que no sigui d'extrema dreta i d'extrema esquerra". "Amb ERC, el PSC i Junts ho faria tranquil·lament", ha subratllat.

Finalment, ha reconegut que "alguns partits m'han tirat la canya", però ha deixat clar que "nosaltres no som polítics, som gestors de recursos i apliquem el sentit comú a les coses". "La nostra ideologia es basa en cuidar els ciutadans de Barcelona", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 FRAN BCN, Bcn, 05/07/2022 - 18:52

Votare al candidat què prometi tirar enrere totes les frikades de la Kolau....

#3 Pan con tomate y jamón ibérico, En las nubes tocando la tenora, 05/07/2022 - 17:35

¿Sandrusco...? hay que recordar "el affaire..." mas famoso de este personaje... "El fichaje de Neymar..." cuando declaró que al Barça le salía por 60 millones y Florentino dijo que el Madrid no podía ficharlo porque salía por 120...

¿Barcelona no puede presentar nada mejor que este o la Colau...? pues que pena...

#2 EduardR, BCN, 05/07/2022 - 13:25

Yo sólo recuerdo que este hombre fue el que hizo el fichaje de Neymar.Como todo el mundo sabe, un traspaso "ejemplar" donde nadie se llevó ninguna comisión y desde el primer momento se supo el coste del mismo. Sinceramente este caballero es un lobo con piel de cordero, es un pájaro de mucho cuidado, es poner a la zorra al cuidado de las gallinas.

#2.1 Miquel, Cubelles, 05/07/2022 - 17:33

El fichaje de Neymar fue un gran negocio para el FCB, lástima que Bartomeu tirara el dinero obtenido de la venta x la ventana fichando entre otros al paquete de Dembele.