Publicitat
Política · 9 de Març de 2016. 09:36h.

“Em veig processat”

Mas ho considera “un escàndol de proporcions gegantines”

“Em veig processat”

Mas, amb Terribas

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, durant una entrevista a Catalunya Ràdio, ha augurat que “em veig processat” per la seva participació a la consulta del 9-N. “No em veig condemnat, em veig processat, tant de bo no sigui així”, ha indicat.

En aquest sentit ha remarcat que “ho considero un escàndol de proporcions gegantines”. “No descarto que acabi en un procés i després en un judici. La lògica portaria a un arxiu. Estem jutjant quatres persones -per cert, tres de CDC i una d’Unió- per haver escoltat la gent d’aquest país”, ha recordat.

D’altra banda, s’ha referit a l’alcaldia de Girona i ha considerat que “el sistema ha fallat uns dies, però el sistema ha donat una solució millor que la que hi havia”. “El cas d'Albert Ballesta a Girona no és un fracàs atribuïble a Convergència”, ha remarcat.

També ha denunciat que “l’únic projecte que té l’Estat espanyol a Catalunya és aturar-ho tot”, a més d’advertir que “Ciutadans és exàctament igual que el PP i en algun punt encara pitjor”. “Pablo Iglesias s’ha afegit amb el referèndum però el dret a decidir es va parir en aquest país quan alguns vam donar la cara”, ha reivindicat Mas, que considera que Podemos no tindrà capacitat de decisió a l’Estat.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#34 Toti, Bcn, 10/03/2016 - 12:35

Oí tanto que si que te van a procesar! Has incumplido la ley democrática y constitucional ! Sólo faltaría ! Y déjate de tonterías gegantinas! Ni leches! No te hagas el mártir ! Que no sirve para nada! TODOS SOMOS IGUALES ANTE LA LEY! Vale! Pues hala!

#33 mariaa, bcn, 10/03/2016 - 10:59

Jo el que trobo un escandol de proporcions gegantines es que persones d'aquest nivell tan lamentable siguin caps de govern...

#32 Javier, Girona, 10/03/2016 - 08:42

Lo que es un "escàndol de proporcions gegantines" es un presidente de la generalitat que quiera saltarse las leyes, incluido el estatut (tanto el presente como el original) que engañe a la gente y diga que tiene el mandato indepe cuando no llega al 50%, que discrimine la lengua de la 1/2 d catalanes

#31 Petersellers, Barcelona, 09/03/2016 - 22:19

Tranquil pezident, ho superarem

#30 Que no passa res, bcn, 09/03/2016 - 19:01

Si processen Mas senzillament serà un més que haurà de passar comptes amb la justícia. Punt. Ni la gent es llançarà al carrer amb el trabuc a la ma ni tant sols ningú perdrà el son. Alló de les urnes fou un xarlotada pero massa grossa.

#30.1 Jordi B., L'H, 09/03/2016 - 22:42

Que la gent voti en una colnsulta que no val per res és fer-la massa grossa???? Au vinga, el que és fer-la massa grossa és robar a mansalva i negar-se a declarar. Quina escala de valors té aquest govern?