Publicitat
Política · 23 de Gener de 2019. 20:25h.

Embarassos d'esquerres i de dretes

Alba Vergés ha estat quatre mesos de baixa mentre que Soraya només va estar deu dies

Embarassos d'esquerres i de dretes

La consellera de Salut, Alba Vergés, s'ha reincorporat a l'activitat política i parlamentària després d'agafar el permís de maternitat el passat mes de novembre. La consellera va decidir acollir-se al dret a quatre mesos de permís que estableix la llei, delegant les seves competències en el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès; i la secretària general de Salut, Laura Pelay.

La baixa de maternitat de la consellera va coincidir amb les mobilitzacions per la vaga de personal sanitari, que reclamaven millores assistencials i laborals després dels anys de retallades.

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha aturat l'activitat política fins al mes de març per cuidar dels seus dos fills. En el seu cas, Iglesias i la seva companya, Irene Montero, van anunciar que es repartirien al 50% les setmanes de permís. La dirigent de Podemos va estar apartada de la política des de principis de juliol fins a mitjans de gener.

La postura de la consellera de Salut i dels dirigents de Podemos contrasta amb la que va mantenir l'exvicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que va decidir renunciar als 42 dies de baixa que atorga la llei després del part per recuperar la seva agenda política. Sáenz de Santamaría va reincorporar-se a la vida política deu dies després de donar a llum.

En el cas d'Alba Vergés, l'embaràs no va ser un obstacle per assumir la conselleria mentre que Soraya Sáenz de Santamaría es va quedar embarassada durant la seva vicepresidència.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/01/2019 - 21:46

No oblideu aquesta femina ni a la temible cartera de Ripoll. Han vingut aquest mon nomes a salvarnos i redimirnos i fins que no ho aconsegueixn no desistiran, com el Tarda que ja ha completat el quart decenni amb aquesta dolorosa responsabilitat i alla esta ell sense mostrar cap simptoma de defalliment i amb una patxoca envejable

Avisats esteu

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/01/2019 - 21:34

Recordeu els noms d´aquesta femina i el de la temible cartera de Ripoll. Han vingut aquest mon nomes a salvarnos i redimirnos i fins que no ho aconsegueixn no desistiran, com el Juanitu Tarda que ja ha completat el quart decenni amb aquesta dolorosa responsabilitat deixantse la pell per Catalunya sense queixarse ni un sol dia

Avisats esteu

#3 Andreu, Barna, 23/01/2019 - 21:09

Los de izquierdas siempre han sido unos vagos salvo honrosas excepciones, pasa en la política y en el mundo real de la empresa, se conocen al dedillo reglamentos, convenios colectivos para faltar al curro

#2 Kropotkin, Vic, 23/01/2019 - 20:55

Quizás las esteladas con rostros nobles e inteligentes necesitan más tiempo para recuperarse... Jua, jua, jua,...

#1 Tirant, Bcn, 23/01/2019 - 20:50

Suposo que aquestes actituds depenen molt de la personalitat i no crec que tingui molt a veure amb la ideologia ...
Soraya va fer molt bé en reincorporar-se si es trobava bé i Vergés també fent ús al màxim del seu dret.

#1.1 Poble sec, Bcn , 23/01/2019 - 22:34

Va demostrá la seva valua amagada en els poblemas, a viure de la mamella