Publicitat
Política · 12 de Juny de 2018. 10:20h.

Empresaris sense llaços grocs

Poca predisposició a la independència del sector empresarial

Empresaris sense llaços grocs

El president del Parlament, Roger Torrent, es va reunir amb els presidents de Cambres de Comerç de Catalunya, en el marc de les trobades per "configurar una aliança en defensa dels drets i les llibertats fonamentals". Tot i això, cap empresari va lluir el llaç groc de solidaritat amb els polítics presos, tal i com es pot apreciar a la fotografia distribuïda pel servei de premsa del Parlament.

A la reunió hi ha assistit Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i President del Consell de Cambres Catalanes; Domènec Espadalé, president Cambra de Comerç de Girona; Joan Simó, president Cambra de Comerç de Lleida; Laura Roigé, presidenta Cambra de Comerç de Tarragona; Pere Casals, president Cambra de Comerç de Manresa; Isaac Sanromà, president Cambra de Comerç de Reus.

També Joan Puig, president Cambra de Comerç de St. Feliu de Guixols; Xavier Ribera, president Cambra de Comerç de Palamós; Delfí Robinat, president de la Cambra de Comerç de Tàrrega; Marià Galí, president Cambra de Comerç de Terrassa; Josep M.  Chavarría, president de la Cambra de Tortosa; Marcel.lí Morera, president Cambra Comerç de Valls; Narcís Bosch, director gerent  del Consell de Cambra Catalanes; i Eduard Borràs , secretari general del Consell i Cambra de Comerç de Sabadell.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Jacks, Girona, 13/06/2018 - 09:34

A los fatxas unionistas no les gusta los lazos amarillos, vamos a pintar toda Catalunya con lazos amarillos hasta que se harten.
Llibertat PRESOS POLÍTICS.
Sin ningun tipo de odio.

#6 joan, manresa, 12/06/2018 - 16:47

El Casal,16:47 h.--Es bo separar be la Gimnasia de la Magnesia...,de la pastanaga.., al tomàquet...,Ep.., tu-tom pot opinar diferent ,pro entenem el posicionament empresarial devant del Govern oficial...,i per cert...,calía posar tots els noms i cognoms...??.A sant de qué...???Potser tambe es podrien publicar tots els noms que reben ayudas socials

#5 Jesús, Murcia, 12/06/2018 - 13:59

Salvo algunas excepciones en uno y otro bando, los empresarios no tienen más patria que su propia empresa y cuenta corriente.

#5.1 Garcia, Barcelona, 12/06/2018 - 15:44

De la cual tu vives y te aprovechas...siempre que finalmente los empresarios se cansen de tanto cuento y se larguen porque si es asi empieza a pensar en tomar un burro y labrarte tu propia tierra...

#4 Josep, Bcn, 12/06/2018 - 12:08

Tot va cap a la normalitat

#3 M, Sabadell, 12/06/2018 - 11:57

Los empresarios no pertenecen al rebaño ni necesitan llevar marca alguna.