Política · 11 d'Agost de 2017. 18:02h.

En Comú Podem només culpa a Aena

Cap paraula de suport als passatgers afectats

En Comú Podem només culpa a Aena

Xavier Domènech

En Comú Podem ha valorat aquest divendres la vaga que des de fa tres setmanes fan els treballadors dels controls de seguretat del Prat i ho ha fet culpant a Aena i sense fer cap comentari cap als passatgers afectats. En concret, el portaveu de la formació, Xavier Domènech, i el diputat, Fèlix Alonso, han demanat la compareixença del Ministre de Foment Íñigo de la Serna al Congrés perquè expliqui què pretén fer el Govern espanyol per trobar una solució a la situació que viu l’aeroport.

Domènech ha advertit que el Govern espanyol ha de ser conscient que les condicions laborals del personal de seguretat “són millorables i molt precàries” i que “el principal responsable és el president d'AENA, José Manuel Vargas, que ha dut a terme una pèssima gestió dels Aeroports, i, ara mateix, està posant en risc la imatge de la ciutat de Barcelona”.

Per la seva banda, Fèlix Alonso ha demanat el cessament immediat del president d'AENA,  “que actua com si fos un empresari de pel·lícula americana de taurons financers, buscant la màxima rendibilitat per als seus accionistes i treballant per fraccionar contractes i subcontractes rebaixant, euro a euro, les concessions”. “Amb aquesta política de devaluació de les condicions laborals i d'esprémer a les empreses al màxim, ara ens trobem amb aquest desastre”, ha conclòs.

3 Comentaris

Publicitat
#4 Alejandro, Barcelona, 12/08/2017 - 11:49

Es que en primer término es AENA la empresa responsable del buen funcionamiento del aeropuerto y si la empresa es incapaz de mantener un servicio adecuado entonces sí que debería intervenir el Estado sin tardanza.

#3 vicedo, barcelona, 12/08/2017 - 09:37

Si treguessim de Catalunya a tots aquests polítics "de mercadillo", ens quedariem ben sols... Quina tropa!... i pensar que els hi paguem un bon sou....

#1 Javier, Barcelona , 11/08/2017 - 19:29

Otro que no morirá de un ataque de talento. Al señor Domènech en vez de preocuparle lo que le ocurre a los pasajeros, le preocupa la imagen de Barcelona.