Política · 18 de Desembre de 2015. 22:35h.

En Comú Podem tanca la campanya amb un “acte en família”

La formació reuneix 250 persones a Terrassa

En Comú Podem tanca la campanya amb un “acte en família”

Míting final de En Comú Podem

En Comú Podem ha tancat la campanya amb un acte a la Societat Coral Els Amics de Terrassa on s’han reunit unes 250 persones. El cap de llista de Barcelona, Xavier Domènech, ha qualificat el míting com un “acte en família”.

El candidat ha assegurat que “ens volien dividits, sense esperança i ens van trobar junts i forts”. I ha afegit: “Vindrà força de tots els costats, de Lleida, Tarragona, Girona, València, Zaragoza, A Coruña… Ens volien dividits i ens tindran en comú”. Domènech ha valorat la campanya com a “extraordinària”, en la qual “hem explicat el projecte a tothom, des de Sant Adrià a Santa Coloma, Girona, Tortosa…”.

Xavier Domènech ha recordat que “aquests últims anys hem viscut retallades, pujada de taxes universitàries, precarització... mentre mercats financers i bancs generaven beneficis”. I a més s'ha dirigit a Ciutadans dient que “és el recanvi, el partit de l'IBEX 35, dels mercats financers”, i ha alertat que acabarà donant suport a un govern del PP.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tancat campanya a València a l’acte que Podem ha organitzat amb Compromís. L’acte ha reunit unes 9.000 persones al Pavelló de La Fonteta. 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Hay, que rezar, 18/12/2015 - 23:10

En familia no ... llamemosle en famiglia .... conozco a uno de estos personajes, recen porque no llegue al gobierno.