Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2012. 16:45h.

En defensa de Chacón

Zaragoza i Balmón retreuen a Rodríguez Ibarra que tractés l'exministra de "Zapatero amb faldilles"

En defensa de Chacón

Chacón, en una foto d'arxiu

El diputat del PSC, José Zaragoza, i el secretari d'acció política socialista i alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, han defensat Carme Chacón després que l'expresident d'Extremadura digués que era "Zapatero amb faldilles".

Zaragoza, en declaracions a Catalunya Ràdio, s'ha queixat que "en aquest debat hi ha hagut gent que ha fet declaracions fora de to, com per exemple Juan Carlos Rodríguez Ibarra". Ha indicat que hi ha hagut "persones que no mantenien el respecte adequat i és evident que en una confrontació política com aquesta hi ha hagut alguns moments que han passat coses que no eren les més adequades".

Per la seva banda, Balmón ha assenyalat, a RAC1, que "Carme Chacón perd perquè 12 delegats no la voten. De 950 en van ser 12. Hi van haver pressions. Penso que es van traspassar fronteres. Rodríguez Ibarra va dir que era un 'Zapatero amb faldilles'. Això no es pot admetre. El vot és secret i se l'hi dóna poc valor. El discurs de Chacón va trobar el seu espai", ha afegit.

L'alcalde de Cornellà ha remarcat que "Chacón el que ha de fer -consell com a amic- és estar amb la seva família i pensar què vol fer".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Gerard, Barna, 07/02/2012 - 04:12

És cert, Chacón poques vegades porta faldilla. És Zapatero amb cabell llarg. Bé, és més nacionalista (espanyola) que ZP, això sí. En la resta són exactament el mateix.

#5 cat51, cat, 07/02/2012 - 00:04

Per una vegada que el Ibarra l'encerta i el critiquen.

#4 Jordi, bcn, 06/02/2012 - 17:58

El millor per liderar el PSOE seria Andres Zerolo,el regidor del ajuntament de Madrid..

#3 Manel, Esplugues de Llobregat, 06/02/2012 - 17:53

"Llora como una mujer, lo que no supiste defender como hombre"... No se que es pensava aquesta sargent fustrada amb aires de grandesa....

#2 fins la sopa, Esplugues del Baix Llobregat, 06/02/2012 - 17:41

Sembla ser que durant un temps descansarem de "la dona de vermell" en versió socialista hispànica.