Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2010. 19:41h.

En defensa d'Ernest Maragall

Tura diu que "tots els consellers haurien d'anar a les llistes"

En defensa d'Ernest Maragall

Montserrat Tura, durant la roda de premsa

La número dos per Barcelona del PSC, Montserrat Tura, ha defensat que Ernest Maragall i la resta de consellers socialistes vagin a les llistes en les properes eleccions al Parlament. La consellera de Justícia no ha volgut confirmar si el titular d'Educació serà en aquestes llistes, però ha defensat que sigui així.

"Tots els consellers haurien d'anar a les llistes", ha assegurat Tura. La número dos ha afegit que només la renúncia personal podria fer que algun conseller es quedés fora, com és el cas d'Antoni Castells.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Rosa, Olot, 02/10/2010 - 07:22

Aquesta gent del PSC no hi ha qui l' entengui, en la seva situació i no se'ls ocurrreix res més que omplir les seves llistes de "FATIGATS".

#3 Montse, Mollet del Vallès, 02/10/2010 - 00:29

Aixó, aixó, tots els consellers i conselleres a les llistes, que aixó ho vol la Montseta, perqué com ho fan fet tan i tan be, han de seguir fotent Catalunya, i omplintse les butxaca. Mira Tura: Tots i totes deurieu plegar en premi a la vostra demostrada ineptitut: HAS MIRAT AQUESTA TERRA?

#2 Josep Torner, Manresa, 01/10/2010 - 23:50

Si volen perdre vots només han de posar l' Ernest Maragall a les llistes, els docents coneixem la seva nula capacitat de gestió.
Però llavors el 28 de novembre al vespre que no plorin....

#1 Irma, Madrid, 01/10/2010 - 22:00

Si es que la casta se tienen que tapar unos a otros como pasa en Asturias; nadie quiere salirse de las listas porque todos han pillado mucho de nuestro dinero y cuando empiezas es muy difícil desengancharse y además tendrán miedo de que el que se queda fuera del pilla pilla cante y les busque un jui