Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 21:44h.

"En Galicia, en 'galego'"

Pintades contra la líder de 'Galicia Bilingüe'

"En Galicia, en 'galego'"

Gloria Lago, presidenta de 'Galicia Bilingüe'

La presidenta de Galicia Bilingüe, Gloria Lago, ha denunciat l'aparició de pintades a la urbanització on resideix amb frases com "En Galicia, en galego" i "Gloria Lago, fascista", a més de la ruptura d'una finestreta i pintades amb colors taronja i negre al seu vehicle.

Sobre això, l'eurodiputat del PP Jaime Mayor Oreja ha qualificat en un comunicat aquests fets de "vandàlics", i ha afirmat que la seva solidaritat amb Lago és un acte de defensa del sentit comú i de la llengua espanyola.

Major Oreja ha informat que ha posat a disposició de Galicia Bilingüe tot el que necessitin per garantir la seva llibertat i davant de les dificultats que travessa per les "amenaces i coaccions" que és objecte.

"No solament és una qüestió de defensa del sentit comú i de la llengua espanyola, sinó que afecta a la llibertat, i això exigeix que siguem capaços de donar suport en aquests moments més que mai la tasca que desenvolupa l'associació", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Aranès, Sabadell, 10/06/2009 - 15:14

Fran,

Es nota que vostè no ha anat a la nostra terra, a Vall d\'Aran, tot són rètols en el vostre idioma ( ES )

Aqui l\'únic que imposa és l\'espanyolisme, el catalanisme manté i defèn l\'aranès. Vem poder veure el barça en aranès

#6 Fran, Llinars, 10/06/2009 - 13:04

Tens rao Joan,per aixo el catalanisme ignora l´aranes,per aixi no tenir arguments similars als d´Espanya.

#5 GLORIA LAGO ES UNA CAMPEONA, Barcelona, 10/06/2009 - 12:41

Sí, sí, todo eso está muy bien, ¿pero condenáis que a una pobre mujer que es profesora le rompan las ventanas de su coche y le pongan una diana con su nombre en su trabajo y en su casa particular? Es lo único que quiero saber

#4 A treballar ganduls!!!, Barcelona, 10/06/2009 - 12:31

Joan (BLL), el cost a pagar no ha de ser ni alt ni baix. No ha d ser cap cost. És senzill, el dèficit fiscal i q no ens costi mercat a les empreses catalanes. Són les condicions per mi. La resta: llengua i banderes,etc és pels imbècils i morts d gana

#3 Joan, Baix Llobregat, 10/06/2009 - 12:00

Que hem d´anar cap a la independència, això és evident. Només cal veure de quina forma hi arribem sense que costi un preu excessivament alt, perquè és evident que no serà un camí de roses. Espanya el que sap fer millor és matar en nom de la unitat.