Publicitat
Política · 23 de Maig de 2014. 19:02h.

En llibertat provisional el detingut per atacar el cotxe de Montoro

Acusat d'un delicte de danys i atemptat a l'autoritat

En llibertat provisional el detingut per atacar el cotxe de Montoro

Una imatge de l'atac al cotxe d'Alicia Sánchez-Camacho i Montoro

El jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú (El Garraf) ha acordat la llibertat provisional pel jove detingut per l’atac de dimecres passat, acusat dels delictes de danys i atemptat a l’autoritat.

També s’ha acordat, com a mesura cautelar, que comparegui els dies 1 i 15 de cada mes davant la seu judicial. Les diligències segueixen el seu tràmit habitual en el jutjat d'instrucció 7 de Vilanova. De la seva banda, aquest divendres els populars catalans han presentat una denúncia als jutjats d’aquesta localitat per l’atac rebut.

Els fets van passat a la sortida de l’acte electoral que el PP de Catalunya va celebrar a la capital del Garraf, quan el cotxe on hi havia el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, va quedar bloquejat quan volia marxar i va ser colpejat per part d’un grup de manifestants.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 fart de tonteries, Barcelona, 23/05/2014 - 21:19

Jo crec que es mereixen la Creu de Sant Jordi.

#3 G.Bellalta, pARIS, 23/05/2014 - 20:17

la OCUPACIONAL esta detrás de estas fechorías

#2 fideli, rdns, 23/05/2014 - 20:16

s'han de detenir i posar a disposició judicial, el conductor, el ministre, i altres ocupants per conduir en zona de vianants i intentar atropellar-los...

#1 Papaluna, Barcelona, 23/05/2014 - 20:07

Atacar violentament a un ministre del govern legítim de l'Estat es paga solament així? Això és un insult i un efecte crida per a que tota la xusma practiqui l'odi mitjançant terrorisme de baixa o alta intensitat, quelcom més que factible tot veient les banderes anarquistes i kaleborrokas catalans.