Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2019. 10:50h.

En possessió de la veritat

Bosch diu que expliquen el procés "al món"

En possessió de la veritat

El conseller d'Acció Exterior, Alfred Bosch, ha estat entrevistat a El matí de Catalunya Ràdio, on s'ha reivindicat com la figura del Govern català que explicarà "la veritat al món" del procés sobiranista. El dirigent d'ERC ha repetit en nombroses ocasions durant l'entrevista que ells representen "la veritat".

"La nostra obligació és explicar la veritat i no hi ha millor veritat que aquella que pots experimentar en primera persona. No ens cal fer la campanya 'This is the real Catalonia'. Amb els recursos que tenim explicarem la veritat al món", ha dit en primer lloc.

Tot seguit, ha tornat a felicitar-se per estar al capdavant del departament que defensa "la veritat". “Som el departament més petit del Govern català, el que té menys diners i menys gent i amb això nosaltres fem la feina que calgui, anem a tot el món i expliquem la veritat”, ha afirmat.

Bosch ha insistit de nou en aquesta veritat i ha assenyalat que "la nostra obligació des d'Exteriors és explicar la veritat i la realitat de Catalunya, és una de les funcions principals, internacionalitzar el nostre país, necessitem aquesta tasca exterior".

Finalment, ha enumerat les diferents capitals europees en les quals revelarà "la veritat". “Visitaré set capitals europees per explicar la veritat. La setmana passada vaig ser a Londres, i properament aniré a París, Berlín, Madrid, Ginebra, més endavant Estats Units...”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 La mona y la seda, Bcn, 08/02/2019 - 17:15

La decisió de deixar-se la barba és logicament del gust de cadascú i no hi ha res a dir, pero realment ha deixat de ser una qüestió estètica i esdevingut una eina de camuflatge per als burros, tontolculos i babaus en generlal. Sembla que dur barba et fa passar directament al estament intelectual. Algú els hauría de dir que son igual de rucs.

#16 Viaje con nosotros......, Chez Titole, 08/02/2019 - 17:08

Enacara no n'han tingut prou amb el ridícul internacional dels dos presidents en llibertat? sort que el tercer president no hi ha pogut anar. a menys que n'hi hagi algún altre.....

#15 Yo, BARCELONA, 08/02/2019 - 15:56

La Mónica es el ejemplo de la putrefacción del periodismo en Cataluña. Eso sí, con sueldazo de alto ejecutivo por vomitar bilis cada mañana...que tristeza la vida del independentismo, acomplejado, gris, triste y sobre todo, mediocre y naif

#14 Sergi , Barcelona, 08/02/2019 - 14:43

La veritat de ERC o sea todo mentiras, falsedades, fake news, siguiendo las consignas del lider Mossen Junqueras.

#13 botifler1914, Sinitaca, 08/02/2019 - 14:34

explicarà "la veritat al món" del procés sobiranista...
Y hasta ahora que habeis explicado?, eres tan intútil que ni Torra te llevó a su últma turné americana.

#13.1 Yo, BARCELONA, 08/02/2019 - 16:04

Llevan 8 a los lloriqueando por las esquinas y sólo les han hecho caso un par de etarras y cuatro filonazis flamencos.. Y eso sí, pagando con el dinero de todos.
Lo pagareis caro indepes!!! A pudrirse en la carcel un tiempo...para reflexionar y ya os irán a cantar nanas cada noche los yayoflautas indepes