Publicitat
Política · 3 de Juny de 2019. 14:23h.

“En prenem nota”

Advertència de la mà dreta de Puigdemont a La Vanguardia per un article que no els hi agrada

“En prenem nota”

Josep Lluís Alay, director de l'oficina de Carles Puigdemont, ha llançat una advertència a La Vanguardia arran d'un article de la directora adjunta del diari. En aquest article, García recordava les dates en les quals expira la vigència del DNI i passaport de Puigdemont, fet que Alay ho troba traspassar "la línia vermella". "En prenem nota", avisa la mà dreta de Puigdemont.

"Encara que Carles Puigdemont ha aconseguit un bon resultat a les eleccions europees, en el seu partit hi ha qui preferirien que cessés en el seu afany per presentar-se a nous comicis. Per davant hi ha les eleccions catalanes i la major part del PDECat creu que Puigdemont no hauria d'intentar presentar-se, atès que no va aconseguir prendre possessió ni va tornar a Catalunya per intentar-ho", explica la periodista.

"Però atesos els canvis d'opinió de l'expresident, res és descartable. En qualsevol cas, el seu DNI expira el 3 de febrer pròxim, el que complica aquesta possibilitat, tot i que compta amb el passaport, que caduca el 3 d'agost de l'2022", afegeix.

"Tinc la sensació que @LaVanguardia avui s’ha extralimitat en l’article de @lolagarciagar i ha creuat la línia vermella de la protecció de dades personals del President Puigdemont @KRLS. Els perd la seva obsessió pel president. En prenem nota", ha escrit a twitter Alay.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 Gusss, Cornella, 04/06/2019 - 15:43

Miralos, los que cogieron ilegalmente el CENSO con todos nuestros datos para un butifarrendum ILEGAL se quejan de la protección de datos de Puchimon.

#26 Sergi Sergio, Barcelona, 04/06/2019 - 13:17

Si, si, tomar nota y mas notas que tomareis, os vais a hartar de tomar notas.

#25 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/06/2019 - 10:49

"El escritor italiano Roberto Saviano amenazado por la mafia"

lahora.gt 25-6-2018

#24 Tom, Barcelona, 04/06/2019 - 08:46

El tío es director de la oficina de puchi: y esto que es????? Puchi no es nadie, nunca lo ha sido y nunca lo será.

#23 5 de Octubre 2017 El Pais., ., 04/06/2019 - 00:11


"La Generalitat deja al descubierto datos personales de todos los catalanes con derecho a voto
Expone a fraude a cinco millones de personas al difundir en Internet los últimos 5 dígitos del DNI y la letra, la fecha de nacimiento, el código postal.
el propio Carles Puigdemont, presidente de la Generalitat, difundió una app"