Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2019. 12:40h.

"En Puigdemont es un 'vivales'"

Laura López, candidata dels Comuns a Girona: "són a la presó perquè s'han saltat les lleis"

"En Puigdemont es un 'vivales'"

Laura López, al centre, amb Ada Colau i Rosa Lluch

La candidata dels Comuns a Girona, Laura López, afirma que Carles Puigdemont "és un vivales", que els polítics independentistes estan presos perquè "s'han saltat les lleis" i els que han marxat ho han fet "perquè els hi ha donat la gana". López també afirma que quan els independentistes gironins descobreixen el seu cognom "deixo de ser d'aquí". L'entrevista, publicada pel Diari de Girona, ha aixecat moltes crítiques a la xarxa entre l'independentisme. Lluís Llach o Albano Dante Fachin han posat el crit al cel.

En referència a la sentència, considera que "tothom diu que ha sigut injusta, jo no soc jurista, no ho sé, potser molt dura, sí. Però ens estem oblidant que aquesta gent es va saltar les lleis. Imagini que en lloc d'aquests ho haguessin fet uns polítics de Ciutadans. Què dirien els que ara protesten? Posar el focus en la sentència fa que ens oblidem del que va passar. Dit això, crec que aquestes persones haurien de sortir al carrer, que estiguin a presó no ajuda gens".

Quan li recorden que el bisbe ha demanat la llibertat dels presos per misericòrdia, contesta que "fa molt de temps que el moviment independentista sembla una homilia, té certa lògica que s'hi sumi el capellà". López es mostra partidària de l'indult, però matisa que "l'han de demanar. L'amnistia seria continuar enganyant la gent".

Preguntada sobre si "a Girona és obligatori dur llaç groc per ser algú?", respon que "sí, però si no el portes, donen per fet que ets dels seus. Quan vaig pels llocs, com que parlo català i soc d'aquí –fins que saben el meu cognom, que llavors ja deixo de ser d'aquí...– donen per fet que soc independentista, processista i puigdemontista".

"Seguir els postulats i els eslògans és molt fàcil, i hi ha moltes persones que els necessiten. Nosaltres oferim alternatives que no queden tan bé en els eslògans i són més difícils d'entendre, perquè la vida no és una pel·li del far west, amb els bons i els dolents. No tothom ho entén, perquè per a molts l'independentisme és un enamorament", afegeix.

López també critica que "ens han robat les paraules. Ara la democràcia és només la seva. O l'exili, on anava la gent perquè no la matessin, i ara aquest hi ha anat perquè li ha donat la gana". Igualment considera que "en Puigdemont és un vivales".

Pel que fa al procés. apunta que "s'hauria de deixar d'instrumentalitzar. Com per exemple fa la Madrenas, que acusa dels aldarulls no sé quins infiltrats, quan he vist imatges d'ella celebrant que la gent pintés les parets, al seu davant. Això què és?". Tot i això, assenyala que "hi ha d'haver una eina que doni resposta a aquesta situació. Potser un referèndum estaria bé, però és complicat triar una pregunta".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#23 Catadisney Show Room, Tibidabo, 07/11/2019 - 21:28

Muy bien por Laura López .... apartir de ahora es un botiflera.
Los lados tractorianos .... le dirán muchos muchos piropos.

#21 Genís Pinart Fernàndez, El Port de la Selva, 06/11/2019 - 18:10


Si et mossegues la llengua, et moriras enverinada.
Estàs plena d,odi i de rancunia

#21.2 Pepón, Bcn, 07/11/2019 - 10:03

Lo que dices es falso. Esta chica todo lo que ha dicho es cierto y no desprende odio. Pero si está a favor de que saquen a los sediciosos de la cárcel...

#21.3 Don Pelayo, Baix Llobregat, 07/11/2019 - 10:05

Decir la verdad es tener odio? Odio es lo vuestro disfrazado de REVOLUCIÓ DELS FALSOS SOMRIURES, DEMOCRÀCIA GROGA Y OCUPACIÓ VIOLENTA DELS CARRERS.
Odio,Pinart Fernández, eres tú

#20 rosa, Barcelona, 06/11/2019 - 17:50

Nena que dius..... Ja li has demanat permís a la Colau per dir això. Com continuis així t'ho veig malament.

#19 a h, Baix Empordà, 06/11/2019 - 17:24

Sugiero hacer una porra para ver lo que tardan en darle la patada. Yo digo 24 horas.

#18 Petersellers, Bcn, 06/11/2019 - 17:21

Bravo por esta mujer, lastima por que decir lo que piensa la vayan a convertir en una paria