Publicitat

L'home que va amenaçar l'ultradretà Josep Anglada no es presenta al judici

El titular del jutjat número 4 de Vic ha declarat en rebel·lia Yassine el Maghrabi, acusat d'amenaçar el líder ultradretà Josep Anglada a la Plaça Major de la capital osonenca. La vista oral estava fixada per a dos quarts de deu d'aquest dimarts, però El Maghrabi no ha acudit als jutjats. Els fets van passar l'1 de novembre.

A manca de la sentència del judici, el jutge i la fiscal han considerat que les amenaces són lleus i no han admès la qüestió prèvia del líder de Plataforma per Catalunya (PxC), que pretenia que el judici de faltes es transformés en diligències prèvies.

El jutge no ha admès més proves que la pròpia declaració d'Anglada, donat que a les actuacions consten el vídeo dels fets denunciats i les referències dels Mossos d’Esquadra. La fiscal ha sol·licitat una multa per a El Maghrabi, l'import de la qual ha de valorar el mateix jutge en la sentència.

A la sortida dels jutjats, Anglada ha declarat que ”el fet de la no-presentació de l'acusat a la vista oral, prèvia citació judicial, caracteritza la falta de respecte dels immigrants envers el nostre sistema judicial i en general el seu menyspreu per la nostra societat i les nostres institucions”.

Anglada, a la sortida dels jutjats de Vic
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 ana maria, vilanova i la geltru, 10/11/2010 - 21:41

tiene narices la cosa , si huviera sido al reves . en la carcel nos huvieramos visto y con una multa astronomica pero como es un moro , , mu8lta al juez por razista a sus propios paisanos

#18 Carles, La Pobla de Segur, 10/11/2010 - 14:18

S'ha d'expulsar els moros de Catalunya i España. Anglada al Parlament!

#17 Josep, Lleida, 10/11/2010 - 10:10

Com sempre els jutges i els fiscals, cagats davant els moros i els negres.
Que hagues passat si un catala hagues dit a un moro que li qrrecaria el cap i aixo hagues estat enregistrat en video ???
El catala a la presso de cap i a la primera plana dels diaris.
Aquest pais fa fastic.

#16 Fran, Llinars, 10/11/2010 - 08:35

On es Inciativa x denunciar a aquest moro intolerant?esta afiliat al seu partit?apart d moro es boltxevic?les esquerres son pitjors q els propis moros.

#15 Jordi, tgn, 10/11/2010 - 01:32

quedaron todos con la cara de magrebí, como lo veamos por la calle seremos nosotros quienes le partan la cara