Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2009. 14:19h.

Encomana el català amb faltes

L'agenda del web de la campanya incloïa els mesos de "septembre" i "decembre"

Encomana el català amb faltes

Captures de Puigdemont

El dirigent de CiU a Girona, Carles Puigdemont, ha denunciat en el seu bloc que a la campanya Encomana el Català, promoguda pel Govern, "hi ha dos errors d’ortografia monumentals: el mes de setembre és 'septembre' i el mes de desembre és 'decembre'. Inacceptable en un web oficial i públic i inacceptable encara més en un web d’una campanya en favor de la llengua catalana". Actualment aquests errors ja han estat corregits.

"Podeu comprovar-ho amb les captures de pantalla que he realitzat (sobre la versió Flash). Cal una recitificació urgent, i calen explicacions: algú que hauria de controlar la feina d’uns proveïdors no ho ha fet, o no ho ha fet bé", afegeix, a més de destacar que "el web  és incomplet (l’apartat “Joc de taula” no és operatiu), i a l’agenda de tot l’any hi ha un únic acte previst (el de Sant Jordi)…", afegeix.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Margarida, Palma, 03/04/2009 - 13:14

les web han de ser impecables i s'han de revisar. però crec que aquí algú no ha posat el paràmetre català en alguna part del codi i els mesos es mostren en anglès. Sincerament crec que és un descuit informàtic.

#14 moga, Les Franqueses, 03/04/2009 - 13:13

Aquest error l'acabarà pagant el pobre programador mal pagat i sense estudis que ha tingut la desgracia de fer la web

#13 esteve, badalona, 03/04/2009 - 12:56

això passa per tenir gent sense estudis al govern. Aquestes les detecta el meu fill i tot. No arriben ni al nivell de suficiència.

#12 hospitalense, hospi, 03/04/2009 - 12:55

Mariona: hi han? Ay, estos censores de la pureza lingüística...

#11 Mariona, Barcelona, 03/04/2009 - 11:25

No és el primer -i tampoc serà el darrer-amb aquestes incongruències. Hi ha un col·legi-institut al barri de Sants que ofereixen classes de català, i en el cartell que ho anuncien hi han 3 faltes ortogràfques. Amb barbarismes inclosos.