Publicitat
Política · 11 d'Abril de 2013. 15:28h.

Enganxada entre la CUP i C’s

De Gispert atura la picabaralla i amenaça amb expulsar de l’hemicicle els diputats Matías Alonso i Jordi Cañas

Enganxada entre la CUP i C’s

Un moment de l'enganxada

La CUP ha tornat a protagonitzar aquest dijous una picabaralla dialèctica a l’hemicicle parlamentari. Ahir David Fernàndez se les tenia amb el portaveu popular Santi Rodríguez, i avui la presidenta De Gispert gairebé expulsa el diputat de C’s, Matías Alonso, per haver-se sentit “amenaçat” per Quim Arrufat.

El president de C’s, Albert Rivera, ha defensat una moció al faristol del Parlament en què instava el Govern a implementar el trilingüisme a les escoles catalanes. En el darrer punt de l’ordre del dia i davant un hemicicle pràcticament buit, el dirigent ha mostrat un cartell en què les CUP organitzaven un “escarni popular i festiu” aquest dijous a La Garriga, d’on és Albert Rivera.

L’incident ha començat quan el diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha acabat la seva intervenció i ha tornat a ocupar el seu escó, a la part alta de l’hemicicle just al costat de la bancada de C’s. Rivera ha mostrat el cartell a Arrufat i aquest ha etzibat: “Ves-t'hi acostumant”.

Els diputats de Ciutadans, Jordi Cañas i Matías Alonso, han reaccionat amb crits i s’han aixecat del seu seient per retreure a Arrufat les seves paraules.

Des de la presidència, De Gispert, ha intentat posar pau, i davant l’actitud reincident de Cañas i Alonso, els ha amenaçat amb expulsar-los de l’hemicicle. Els dos diputats s’han calmat i la sessió ha continuat amb la votació de la moció presentada per C’s.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#23 Gerard, Barna, 12/04/2013 - 05:01

C's i PP utilitzant la mateixa estratègia, intentar fer-se passar per amenaçats: Per Ada Colau, per David Fernàndez, per Quim Arrufat... Dos partits de progrés i no nacionalistes utilitzant casualment les mateixes tècniques manipuladora. No calien els 10M, amb una trucada n'hi ha prou.

#22 Kropotkin, Vic, 12/04/2013 - 00:21

Definición de escarnio: burla tenaz que se hace con ánimo de afrentar.
Afrentar: causar afrenta, humillar, denostar. Poner en aprieto, peligro o lance capaz de ocasionar vergüenza o deshonra.
¿ Así se respeta al discrepante político ? Juas juas juas

#21 pepe, andorra, 11/04/2013 - 21:36

La CUP son hijos de la odiosa burguesía catalana. En cambio C's es un auténtico partido progresista no-nacionalista. Aunque todos provienen del PP, sí. Y cierto, nos masturbamos con un póster de la selección... Pero a lo que iba: progresistas y no-nacionalistas. Y vosotros con la barretina calada.

#19 Jaume, Reus, 11/04/2013 - 20:13

Només cal veure l'actitud dels diputats de la CUP, prou educats en tot moment, amb la mala educació constant dels de C's (moda a la que s'hi han apuntat els del PP, deuen veure tot un mercat de votants que són telespectadors de programes de Tele5).

#17 Kropotkin, Vic, 11/04/2013 - 19:42

A mi me gusta C's porque habla de los verdaderos problemas: las banderas españolas en los ayuntamientos y las misas en castellano. Os dejo, me voy a buscar comida en la basura....juas, juas...mejor hundidos