Cultura · 8 de Febrer de 2012. 10:21h.

Enganxada entre Mascarell i Joel Joan

El president de l'Acadèmia es molesta per les crítiques i el conseller l'hi retreu

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de l'Acadèmia del cinema català, Joel Joan, van tenir una enganxada durant la recepció dels Premis Gaudí al Palau de la Generalitat, tal com recull l'àudio de RAC 1.

Mascarell va mostrar el seu disgust per la gala durant el parlament i va repetir fins a cinc vegades que la cerimònia no li havia agradat "gens". Aquestes paraules no van agradar a Joel Joan, que va replicar a Mascarell.

El conseller li va recordar aleshores que ell tenia "llibertat d'expressió". "Tu no m'has donat dret a contestar. Tu ja has parlat, jo ja he acabat. Jo en canvi, si vols, et deixo parlar. I si vols discutirem", li va etzibar. Joel Joan, molest, va preferir callar.

En declaracions a la mateixa emissora, Mascarell ha lamentat que "una gala com aquesta no es pot convertir en un petit disbarat contrari a l'autoestima col·lectiva. Expressava poca autoestima vers el propi cinema”.

“La resposta que vaig rebre de Joel Joan va ser un somriure. Ja tindrem ocasió de parlar-ne. Tampoc vull convertir això en un debat amb en Joel Joan”, ha afegit, a més de revelar que el president de l'Acadèmia "em va dir que no em podia presentar els guionistes. Jo no sé qui són i m'agradaria conèixer-los”.

Joel Joan i Mascarell
Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#38 Jorge, Barcelona, 09/02/2012 - 23:37

Me sorprende que todavía haya gente que se atreva a defender a este sujeto que, además de ser un pésimo actor fracasado, se auto proclamó independentista activista con el único propósito de poder chupar de la lamentable administración catalana que valora más la ideología que el talento.

#37 Fum Fum, Bcn, 09/02/2012 - 15:02

I és veritat que el subvencionat d' en Joel Joan vagi conduïnt amb un Porsche Cayenne??? Vergonya aliena.

#37.1 Josep Sellés, Badalona, 10/02/2012 - 09:00

Ja saps o deuries saber per qui ho fa, tot pel bé del país. Ep, igual que els altres, per l'Estat. I jo i no sé tu, anem en transport públic. Merda de vida.

#37.2 noelia, el mon, 17/09/2012 - 16:55

No vull entrar en un debat ... Pero la tonteria del kotxe es mentida

#36 Marcel, Barcelona, 09/02/2012 - 07:57

També podrieu dedicar un mínim espai a la declaració independentista d'en Manuel Huerga a la gala, no? http://www.perabonspatricis.blogspot.com/

#35 Miquel, Banyoles, 08/02/2012 - 22:20

Mascarell, tu no estàs disposat a cobrar només 6000 euros de diner públic al més però el teu govern tanca quiròfans que no operen a gent que ho necessita,....si això no és corrupció,,,,

#33 mANOLO, Barcelona, 08/02/2012 - 20:57

El patético Joel Joan la ha "cagao" Ha demostrado que el cargo subvencionado le va grande. Como actor, hace tiempo que ya sabemos su nivel.(solo gesticula)

Y como político, no sabe que no puede meterse con CIU ni con el chaquetero Mascarell si quiere seguir subvencionado

Tenía que sacar a Mikimoto