Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2012. 14:48h.

Enganxada entre Rivera i Puigcercós

El líder de Ciutadans li diu "tronat" i el d'ERC replica que és un "maleducat"

El president del grup parlamentari d'ERC al Parlament, Joan Puigcercós, s'ha enganxat amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, durant el debat d'una moció presentada pel subgrup de Ciutadans en què interpel·lava el Govern sobre els recursos públics esmerçats a Spanair.

El líder d'Esquerra a la cambra catalana ha qualificat Rivera de "mal educat i un prepotent" després que aquest, des del seu escó, el tractés de boig. Aquest gest ha provocat que Lluís M. Corominas, que presidia el ple en absència de Núria de Gispert, li donés un toc d'atenció.

Albert Rivera ha lamentat que no s'hagi aprovat la proposició del seu partit i ha lamentat que des d'ERC, a través de Puigcercós, s'hagi acusat Ciutadans de voler que aeroports i hospitals estiguin a Madrid.

"S'ha d'estar tronat per pensar que algú que demana que s'investigui com es gestionen els recursos públics dels catalans vol que els aeroports i hospitals estiguin a Madrid", ha indicat.

Per la seva banda, el diputat de SI, Uriel Bertran, ha criticat durant la sessió al Parlament, l'actuació d'Espanya en el cas de Spanair. Bertran ha assegurat que "Espanya ha actuat com un maltractador de gènere amb Spanair". "La maté porqué era mía", ha afegit, a més de denunciar "una asfíxia premeditada" de l'Estat.

Segons Bertran, a Espanya "no han acceptat mai una companyia catalana que pogués fer competència a Iberia i no han parat fins carregar-se-la". "A Madrid és on s'hauria d'obrir una comissió de investigació. Que investiguin Iberia, Aena i el govern espanyol, què han fet per carregar-se Spanair", ha demanat.

Albert Rivera
Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 Gerard, Barna, 25/02/2012 - 21:11

No hi vaig cap notícia en que dos grups polítics rivals intercanviïn opinions o retrets al Parlament.

#17 Enric_J_M, Bcn, 24/02/2012 - 16:52

Enganxada entre dos persones irrellevants... jo veig una portada clara del New York Times

#16 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 24/02/2012 - 14:31

Los separatistas han encontrado en Rivera y CIUTADANS un hueso duro de roer. Al PP de Camacho pueden engrasarlo y ablandarlo, pero con C´s no podrán nunca. ¡Duro, Rivera, no tienen argumentos, tienen la cabeza fuera de la Europa del Euro y del siglo 21!

#16.1 Gerard, Barna, 25/02/2012 - 21:10

De l'Europa de l'Euro millor no parlar-ne doncs aviat ens portarà de tornada cap al segle XIX (els segles s'escriuen amb nºs romans). S'ha de ser molt optimista per titllar d'arguments el populisme descarnat i lerrouxista de C's.

#16.2 Gerard, Barna, 25/02/2012 - 21:12

Per no parlar dels arguments made in Cañas: "vete a cagar". Nivellarro sense mites!

#15 jml, martorell, 24/02/2012 - 12:47

Aquests de Ciutadanos estan molt nerviosos des de que la Sanchez-Camacho els hi està prenent el protagonisme. Per això han apujat el to. Però de tant apujar-lo s'estan passant de frenada i fan de hooligans. Tenen els dies comptats.

#14 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/02/2012 - 09:46

Bravo Rivera.
Ciudadanos es la voz de rigor y honradez que se necesita en el Parlament.
Lo de Spanair ha sido un modelo de derroche en aras de una nacionalismo cada vez más trasnochado