Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2013. 19:16h.

Enganxada PSC-ICV al Parlament

Lucena assegura que els ecosocialistes són el partit "més desnortat de l'hemicicle"

Enganxada PSC-ICV al Parlament

Herrera, durant el discurs de Lucena

El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha assegurat que el pacte d'última hora entre CiU, ERC, ICV i la CUP és una "traïció" que passarà a la "història" de la política catalana.

Lucena ha carregat contra totes les formacions que hi han participat perquè han "negociat amb nocturnitat" una proposat de resolució de la qual n'han quedat fora després de finalment haver-se adherit al manifest pel dret a decidir de l'expresident Rigol.

El socialista ha fet especial èmfasi a l'hora de criticar ICV, formació a la qual ha definit com la "més desnortada" del Parlament. Aquest fet ha provocat les protestes dels diputats ecosocialistes.

Joan Mena ha replicat des del faristol quan ha estat el torn d'Iniciativa. "Segurament vostès i nosaltres no compartim la mateixa brúixola i per això no tenim el mateix nord", ha dit.

En aquest sentit ha recordat les paraules de Pere Navarro sobre el paper de la Corona. "Vostès no poden considerar un dia que el Rei ha d'abdicar i després que ha de fer de mediador amb Catalunya", ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 Pablito, Barcelona, 28/09/2013 - 15:39

La denominada izquierda catalana no nacionalista, todos han defraudado. Todos están fuera de lugar meando fuera del tiesto. Ninguno responde a la casi totalidad de sus votantesn que se sienten traicionados por unos pesebreros ignorantes desconocedores de la realidad.

#6 Xavi, Barcelona, 28/09/2013 - 13:46

Està clar que PSC no és l'únic que va a la deriva...

ICV vol obrir la capsa de trons i ja s'ho trobaran.

L'esquerra dels països que no estan alienats pel fervor nacionalista identitari defensen la SOLIDARITAT I LA IGUALTAT.

#5 Torosentado, Barcelona, 28/09/2013 - 09:42

Yo lo que no acabo de comprender es que ICV quieren una Sanidad Universal y después quieren 17 tarjetas sanitarias en España.... Como quieren la Unión troceando lo que ya está unido.... Y como siendo comunisatas presumen de ecologistas, como siendo rojos presumen de verdes etc....

#5.1 Can Jofresa, terrassa, 28/09/2013 - 12:21

ICV no es un partido de obreros, sino de urbanitas de clase media alta, pijo-progres con ínfulas de superioridad moral dispuestos a dar lecciones de democracia al mundo mundial. Sunarse al juego de CDC-ERC solo para no votar junto al pp da idea de su inseguridad, Ya se lo encotrarán,

#4 Protágoras, bcn, 27/09/2013 - 23:13

Los otrora internacionalistas de ICV han mudado de enemigo. Ahora el eje del conflicto social ya no es entre pobres y ricos, sino entre catalanes y españoles. El oportunismo de esta gente no tiene límite. Os terminará pasando como al PSC, vuestros votos terminarán repartidos entre ERC Y C's.

#3 Joan, Barcelona, 27/09/2013 - 22:38

Amb Iniciativa hi pots estar d'acord o no, però saps a què juguen, i sobretot no voten junt amb el PP i C's. El PSC avui diu A, demà B, un dia obeeix al Rubalcaba, i sobretot, fa molt mal d'ulls que facin front comú amb PP i C's.

#3.1 Joan, Barcelona (Espanya), 27/09/2013 - 23:51

I què si voten amb C's i PP en aquest tema? Tenim la SIDA els votants d'aquests partits?

#3.2 Freedomfor9barris, Barcelona, 28/09/2013 - 01:40

Que sabes a que juega ICV???
Muchos de sus votantes creen que no estan por la independencia, y sus líderes juegan con ellos sobre que estan por el "dret a decidir" pero que "todavia no tienen claro que votarian"... Es el juego de traición a sus votantes que tanto rédito dio al PSC antaño.

#3.3 Joan, Barcelona, 28/09/2013 - 10:11

Joan, no teniu el sida, però haurieu d'estar a les antipodes PSC i PP. Freedom, aquest és el malentés, la gran majoria està pel dret a decidir, i després ja veurem què votem, que pregunten etc. No és democràtic confondre consulta amb independència.