Publicitat
Política · 20 de Gener de 2014. 22:07h.

Engresquen Nadal a crear un nou partit

L’exconseller a la direcció: “Em costa molt pensar que el PSC sigui més seu que meu”

Engresquen Nadal a crear un nou partit

Nadal, durant l'acte

L’exconseller Joaquim Nadal ha assistit a l’acte de presentació del ‘Manifest per a l’exercici per al dret a decidir’ a Santa Coloma de Gramenet on un dels assistents l’ha engrescat perquè creï un nou partit d’esquerres i catalanista. “Quan el podrem votar a Geli i a vostè?”, ha preguntat un dels oients de l’acte.
 
Nadal ha evitat respondre de forma clara i ha recordat que no ha renunciat a la seva condició de militant del PSC perquè “no vull entregar el partit a aquells que el volen interpretar com una part”, en clara referència a la cúpula actual del partit. L’exalcalde de Girona ha apuntat que no sap si hi haurà un partit de “disciplina només catalana”, afegint que no pensa “regalar l’instrument” que suposa la formació socialista.
 
“Em costa molt de pensar que em vulguin anar arraconant i que sigui més seu el PSC que meu”. Nadal ha fet una aferrissada defensa del dret a decidir i ha afirmat que ell no ha canviat d’opinió sinó que “n’hi ha d’altres” que ho han fet, en al·lusió a la direcció del PSC.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 FGR, Barcelona, Espanya, 21/01/2014 - 20:21

El PSC és dels seus votants i ara per ara, la immensa majoria dels vots d'aquest partit surten del cinturó metropolità, vot espanyolista dirigit al PSOE ... Això és el que hi ha i les coses són com són, i no com li agradaria a aquest senyor.

#6 llufito, bcn, 21/01/2014 - 17:02

Crear mes partits??'Si son mes d´esquerres que vagin a Inicitiva, si son mes catalanistes a ERC... L´espai ja està ocupat. A no se que sigui per estirar uns anys mes la mamella....

#5 Pedro, Barcelona, 21/01/2014 - 13:01

Le deben haber ordenado los de Convergencia que siga en el PSC armando follón.
Que poca dignidad tienen los independentistas del PSC, supongo que entienden que la causa lo permite, como durante la guerra fría espias de ambos bandos.

#4 Eduardo González Palomar, Manlleu, 21/01/2014 - 11:02

Va siendo hora de que en la política catalana se deje de pedir cosas tan imposibles de conjuntar como son el nacionalismo y la izquierda.

#3 Casper, Partido de señoritos, 21/01/2014 - 07:08

Con los Maragall brothers , con el Joan Majo, la Géli, la Tura, etc... Pero sin las bases, que las vayan a buscar donde puedan. Los menestrales dieron la patada a los señoritos. Si no existe ese derecho a decidir, si es el derecho a la independencia, un claro eufemismo. Un juego de palabras.