Quim Masferrer demana calés per als encausats del 9-N

Un dels presentadors de la manifestació de la Diada, Quim Masferrer, ha fet una crida per aturar les “amenaces” que provenen de l’Estat espanyol en forma de querelles. “Amenacen els del sí, però també amenacen els del no”, ha manifestat Masferrer.

El conegut presentador de TV3 ha demanat que “aturem aquestes amenaces”, perquè “si ens amenacen a un és com si ens amenacessin a tots”. Per altra banda, també ha fet una crida a dipositar diners en la caixa de solidaritat que les entitats sobiranistes han creat per pagar la fiança dels encausat pel 9-N, entre els quals hi ha Artur Mas, Joana Ortega, Francesc Homs i Irene Rigau.

“Centenars de voluntaris de l’Assemblea Nacional Catalana van passant pels trams amb una bossa de la caixa de la solidaritat”, ha explicat Masferrer, qui ha reblat que “demostrem que ‘Mai caminaràs sol’ no és només un eslògan”.

Una de les pantalles gegant instal·lades per seguir l'acte

24 Comentaris

Publicitat
#20 pepe.----, andorra, 12/09/2017 - 13:36

lo q hay q hacer y decir para poder seguir cobrando sin dar un palo al agua. Claro q mientras haya tontos, los listos viviran. Q solo en las camisetas, se han llevado un pastizal....

#19 Aran non ei Catalonha, Arties, 12/09/2017 - 12:08

Aguest mainatge damb peu deja dejuss detn nas, ei eth futur de Catalonha.

#18 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/09/2017 - 00:03

Com si els hi haguéssim de donar mes, entre el que han robat amb les "mordidas" del 3%, el que ens han retallat (Recordeu quan la gen assetjava el Parlament per protestar?) i el que han malversat pel "procés" ara van de "es trist demanar, pero es mes trist... fer el que hem fet, vaja".
Prou "caixa" han fet ja, renoi.

#17 Teata da Gueguiya, Barcelona, 11/09/2017 - 22:26

Quim!!! Com es nota que fa molts anys que vius de la cosa pública!!! Des de que vareu conseguir ficar el cap amb els teus amics humoristes fins ara que t'han fet una espécie de Juana de Arco de la causa. Ai Quim! Com saps ho bo que és viure de la mamella. I si falten els diner, no problem. Es demanen a la gent, com sempre.

#16 Culerdo, Basilea, 11/09/2017 - 21:10

Paga tú, paleto. Que te estamos pagando entre TODOS para que te forres con un programa pasteloso y paleto.