Publicitat
Política · 16 de Març de 2009. 16:26h.

"Ens encantaria que CiU entrés al Govern d'Espanya"

Zaragoza considera que els nacionalistes volen "un govern del PP; que ho diguin obertament"

El secretari d´Organització i Finances del PSC, José Zaragoza, ha afirmat que al PSC estarien encantats de que CiU "entrés al Govern espanyol". "Des del PSC hem dit una cosa que la portem recordant des de fa dos anys. A nosaltres ens encantaria que CiU col·laborés amb el Govern d'Espanya, fins i tot que hi pogués entrar. I ho torno a dir", ha explicat.

"Si fos un partit moderat i sensat estàs discutint sobre coses concretes i no fas posicions polítiques simplement producte de l'estratègia partidista, no de l'estratègia de país. I les preguntes que s'ha de fer un partit que diu que defensa els interessos de Catalunya, i crec que en aquests moments ha perdut el nord, és què li convé a Catalunya", ha afegit Zaragoza, que considera que "potser ens diran que el que els hi convé és un govern del PP, doncs que ho diguin obertament, perquè dir que bloquejaran les decisions dels Govern d'Espanya és facilitar el camí al PP".

D'altra banda, el secretari d'Organització del PSC també ha assegurat que a Convergència diuen que "algú ha d'anar a la presó pel túnel de Bracons. "Com ho pot dir ell -en referència a Felip Puig- que és el conseller que té la seva gestió als tribunals, querelles i discussions". "Com pot un dirigent polític dir que algú ha d'anar a la presó?, serà perquè ha descobert alguna cosa i si és anirà immediatament al jutjat. Imagino que portarà als alcaldes de CiU, que són amb els que s'han pactat les millores mediambientals del túnel de Bracons. En aquest país fa falta una mica més de sentit comú i de responsabilitat", ha afegit. 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 res a fer, T, 17/03/2009 - 12:08

En Zaragoza hauria de callar una mica des del moment que els seus fan pinya amb el PP a Navarra, i estan a punt de fer-ne a Euskadi. El clam que ve la dreta és un esperpent en boca d'algún del PSOE, que prima el front nacional al dreta-esquerra.

#15 Fotem-los al carrer, Barcelona, 17/03/2009 - 08:11

Avui la rata nominada per sortir a cagar-se en CiU és en PP Zaragoza

#14 Esquerres? dretes? El problema és diu Espanya, Lleida, 16/03/2009 - 21:15

PP i psoe la mateixa escòria espanyolista i anticatalana.. No hi ha res més semblant a un espanyol de dretes que un espanyol d'esquerres

#13 Anthony, Tarragona, 16/03/2009 - 21:14

Sir Zaragoza. El cinisme que voste te es impressionant. CiU amb PP i PSOE es capaç de treure per Catalunya. Vostes sent del mateix partit, ja ho veu. Expliqueu als catalans. S'els comença a veure el plumero.

#12 Daserrout, BCN, 16/03/2009 - 20:34

El cínic major del regne donant lliçons a CiU, quins pebrots¡¡¡ . Són radicals si pacten amb el PP i responsables si ho fan amb el PSOE.