Publicitat
Política · 1 de Juny de 2022. 21:21h.

“Ens importa un pito el cordó sanitari”

Vox crida a construir “la Catalunya postseparatista”

“Ens importa un pito el cordó sanitari”

Vox ha celebrat un acte a Barcelona per commemorar el seu primer aniversari al Parlament, sota el títol “només és el principi”, amb la presència del president del partit, Santiago Abascal.

L'acte ha començat amb un extens documental amb intervencions de tots els diputats explicant-ne els records sobre aquest primer any al Parlament.

Els dirigents de Vox s'han queixat que “la meitat de diputats ni em contesta” o “els hi dius bondia i miren a terra”. També han deixat clar que “ens importa un pito el cordó sanitari”. “Aquest veto és a més de 200.000 catalans que ens han votat”, han assenyalat.

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha cridat a “construir la Catalunya post-separatista” que ha definit com “un projecte al servei del comú”. A la Catalunya actual, ha dit, “no hi ha llibertat política, no hi ha llibertat social i no hi ha llibertat cultural. I això cal atribuir-ho al separatisme”.

Garriga ha denunciat que “el PSC ha enganyat els catalans durant molt de temps. És la crossa del separatisme i la crossa de Pere Aragonès”. "Catalunya no és una nació, Espanya és una nació de la qual Catalunya forma part de manera orgullosa", ha remarcat.

De la mateixa manera, ha afirmat que “cal fer fora Colau, que l'únic que promou és turismefòbia i jugar amb el pa de moltes famílies catalanes”.

D'altra banda, ha insistit que “volem que Catalunya segueixi sent Catalunya i no volem que Catalunya es converteixi a Algèria. Això no és racisme, és pur sentit comú”.

Garriga considera que "les polítiques d?integració han estat un fracàs i han provocat societats paral·leles". "La integració amb certes cultures no funciona", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, bcn, 02/06/2022 - 21:19

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) PERO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS , CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.

#8 Arnat, Barcelona, 02/06/2022 - 09:20

El desastre que ha generat, en tots els àmbits, la gran mentida del ""procés" interpretada per una banda de farsants sota el guió del tal Mas Gavarró, ha trencat la societat civil i molt particularment ha alarmat a la gent d'ordre i de seny que veu, i amb raó, que l'unica opció per restablir la normalitat es Vox, i cal augurar-li un bon paper

#7 Menjamela Grandi, Anapurna, 02/06/2022 - 09:05

La batalla cultural y del discurso, esto es lo que les pone los pelos de punta a los lazis y lo que está presentando, extendiendo y potenciando magníficamente Vox. Basado en esto el designio de los tiempos ha empezado a girar en sentido contrario y los lazis, socialistas, pudremitas, bolivarianos, etc. lo saben. Falta poco.

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 02/06/2022 - 09:00

La cultura política del nacionalismo se basa en la idea de que Cataluña es una especie de aldea rodeada de fuerzas hostiles, como en los cómics de Astérix, y si no reman todos a una todo lo propio y distintivo desaparecerá. ¿Por qué les omiten a los lazis que estas fuerzas hostiles ahora vienen de países lejanos? Díganselo, valientes.

#5 Kropotkin, Bic, 02/06/2022 - 06:50

Esta gente, a pesar de ser rara y con origen en el PP son los que más pueden fastidiar a los indepres y otras yerbas. Cada voto para ellos será un susto a los estelados. Vale la pena votarles aunque sea tremendo. Jua, jua, jua,...