Publicitat
Política · 11 de Gener de 2016. 10:14h.

“Ens van dir que el cap d'un israelià val deu caps de palestins”

Anna Gabriel augura “confrontació” amb Junts pel Sí

“Ens van dir que el cap d'un israelià val deu caps de palestins”

Anna Gabriel

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, en declaracions a El món a RAC1, ha destacat que “avui hi ha un marc d'acord que s'ha d'implementar. Però no s'ha de negar que hi haurà confrontació”. “Si s'haguessin gravat les converses s'hauria vist qui era bel·ligerant amb qui”, ha afegit.

En aquest sentit, ha explicat que durant les reunions “ens van dir que el cap d'un israelià (Mas) val 10 caps de palestins (CUP)”. “No hem perdut la dignitat. Hem tingut debat intern i ho hem ensenyat. És una nova cultura política valenta”, ha indicat la diputada.

Gabriel ha celebrat que “ara podem demostrar que el procés és un moviment col·lectiu. Que el procés no és Artur Mas”. “Volíem algú que no hagués liderat les etapes anteriors. A Puigdemont no se l'identifica amb el pujolisme”. Finalment ha explicat que “els 2 diputats que s'incorporen a dinàmica de discussió i deliberació de Junts Pel Sí ho faran de manera rotatòria”.

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#66 Pep Tarrida, Olot, 12/01/2016 - 06:14

I jo dic que una defecació del meu gos val més que vint membres de la CUP. Heu sigut uns TRAIDORS CUP !!!

#65 Lola Garcia Rufián, L'Hospitalet ( Barcelona), 11/01/2016 - 20:19

Por politiquero de " síndrome de Estocolmo" OS habéis traicionado... mal vais...perdiendo el respeto de la gente...por unos supuestos implicados en : xxx
Lo q habéis aguantado NO es nada para lo q aguantaréis de la misma gente en adelante!
A malos socios OS habéis arrimado!
Lo siento!

#64 Protágoras, bcn.España, 11/01/2016 - 19:52

A Puigdemont no se le identifica con el pujolismo" A. Gabriel

"El jefe de la campaña electoral que llevó a Puigdemont a la Alcaldía de Gerona, Josep Manel Bassols, fue detenido 21 de octubre por la Guardia Civil, durante la operación Pretoria". Ok Diario

Anita Anita, no seas mentirosa.

#63 Joan, Sabadell, 11/01/2016 - 19:52

Com els hi agrada identificarse amb els palestins, si poguessim es farien palestins per desgracia son catalans i l'enemic l'han de buscar. Si jo fos palesti estaria ofes que comparessin la meva sort amb la seva.

#62 Teresa, Barcelona, 11/01/2016 - 19:48

Quiero comentar que, en la tertulia que ha seguido a la entrevista, cuando se ha querido hablar del tema del israelí y los palestinos, Pilar Rahola ha cortado rápidamente diciendo que "no valía la pena perder el tiempo en anécdotas".