Publicitat
Política · 24 de Març de 2011. 12:36h.

Ensenyament prohibeix als instituts parlar amb la premsa

Irene Rigau defensa la mesura i assegura que "no és censura"

Ensenyament prohibeix als instituts parlar amb la premsa

Irene Rigau

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, ha defensat el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot, que va prohibir als directors d'institut de l'Empordà parlar amb els periodistes sobre la possibilitat de fer jornada intensiva a l'ESO.

Rigau no ho veu com una censura, atès que "tots els que el coneixem sabem el que volia dir i els directors que ho van rebre, també". "No és cap prohibició en el sentit de censura", ha remarcat. "Es demana que es preservi l'acord de no ventilar temes interns si es vol participar en el disseny de les polítiques educatives", ha indicat.

USTEC-STES i el PSC han demanat al director dels serveis territorials a Girona que expliqui al Parlament el perquè de la prohibició. Des del sindicat, han atribuït l'ordre a la seva inexperiència política, tot i que la qualifiquen d'antidemocràtica.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 víctor, bcn, 25/03/2011 - 10:01

En un estat de dret ningú pot prohibir ningú parlar amb qui vulgui. Entenc que l'actitud d'aquest senyor Bayot és una invitació a que tots els instituts comencin a parlar amb qui els doni la gana sobre la seva relació amb l'administració. Pobre de qui pretengui represaliar-los.

#8 Antoni Carbó, Blanes, 24/03/2011 - 20:28

Del tot d'acord amb la Judit. El senyor Bayot ens va fer un curset a una sèrie de docents i a part de parlar-nos com si fos un capellà que imparteix catecisme als escolanets ens va lliurar uns textos terribles i molt mal escrits.

#7 Josep Portero, Terrassa, 24/03/2011 - 20:06

Molt típic de CIU, control ferri dels mitjans de comunicació.

#6 elgranjordiet, bcn, 24/03/2011 - 18:54

Stalin, Hugo Chavez, Fidel Castro, Gaddafi, tots pensen igual... SOU ELS MILLORS!!!

#5 joan, manresa, 24/03/2011 - 17:21

El Casal,17,10h.--Mireu axó es calent.La neta del Enriq,--un de la tertulia--es profesora de IES,i amb cárreg a compte.La fem petar i denat la finestreta ens comenta.---U trobu be,lógic i dit amb seny,son ya masses els comentaris que surten,i compte que surten per interessos diferents,ya lletra m