Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2019. 14:22h.

Ensenyament va permetre 'espies' a escoles públiques

El personal de Plataforma per la Llengua va entrar "d'incògnit"

Ensenyament va permetre 'espies' a escoles públiques

El departament d'Ensenyament de la Generalitat tenia constància de l'activitat de Plataforma per la Llengua, que va entrar a diferents escoles públiques per "observar d'incògnit" quin idioma parlaven els nens. En canvi, els responsables de les escoles no sabien quin tipus d'activitat volien portar a terme el personal de la plataforma.

Així ho va explicar el tècnic de l'entitat, Marc Guevara, que va afirmar que van demanar permís a Ensenyament i va justificar el mètode de l''espionatge' perquè "tu com a parlant bilingüe no estàs tot el dia pendent de quina llengua parles. Per tant, el mètode d'observació, si vols mesurar usos és el més fidedigne".

Durant l'activitat, un observador de la plataforma proposava un taller lúdic de sensibilització al pati a l'escola, amb l'objectiu que professors i alumnes es comuniquessin entre ells per veure quina llengua feien servir. Professors i alumnes desconeixien que s'estava observant la llengua que usaven. Els responsables del taller feien servir l'anglès per no influir cap al català o el castellà.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 Cris, Barcelona , 21/07/2019 - 13:58

En Cataluña vivimos en una dictadura independentista. Esto forma parte de su forma de actuar. La inquisición Catalana es así.

#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/07/2019 - 23:12

Ni un pas enrere...

https://www.youtube.com/watch?v=xuTpAGwB9dk

#21 Toni, Tabarnia, 20/07/2019 - 18:35

Los espías son los propios docentes afines al procés. Ellos pasan información de sus compañeros. No me extrañaría que todos estuviésemos espiados por nuestros compañeros indepes, a saber qué datos pasan a omniun, ANC o plataforma llengua.

#21.1 Neferu, Barcelona, 20/07/2019 - 21:45

Por lo visto se han introducido "infiltrados" y la Generalitad ha soltado nada menos que 3 ,7 millones a la ONG que espiaba en los colegios Plataforma per la Llengua. Dinero de sanidad de educación, de personas dependientes........

#20 Ni una, Barcelona, 20/07/2019 - 15:11

Ni una subvencio mes a la talibana Plataforma per la Llengua, afavorida tambe per les universitats publiques catalanes. I si us plau, una investigacio legal d'ofici a aquesta Plataforma.

#19 «Las Termópilas»: ... así se llaman los funcionarios que resisten al separatismo ... ... ... ... ... ... ... , =14.000= los profesores 'EXILIADOS' [=han pedido traslado fuera de cataluÑa] ... ... ... ... ... ..., 20/07/2019 - 14:25

«Las Termópilas»:

- Así se llaman los funcionarios
que resisten al separatismo

- No es broma:
desde 1981 son
=14.000= los profesores 'EXILIADOS'
[=han pedido traslado fuera de cataluÑa]

- “En cataluña la resistencia al totalitarismo secesionista
sabe que lucha sola, sin el apoyo del Estado-ESPAÑOL”